Totul despre dieta militară. Meniul acesteia și ce rezultate se pot obține

Elena Avramescu 03.11.2020, 11:37
Totul despre dieta militară. Meniul acesteia și ce rezultate se pot obține

Poți să slăbești fără griji, precum un soldat. Dacă o să respecți următoarele reguli, o să dai rapid kilogramele în plus jos și o să capeți trupul mult visat. Este extrem de ușor de urmat, nu este scumpă și conține alimente ce se găsesc în orice magazin. Iată cum arată meniul și în ce rezultate se pot obține.

Totul despre dieta militară

Populară în Statele Unite ale Americii, dieta militară, cunoscută și ca dieta soldatului sau dieta de trei zile, promite să te scape de câteva kilograme în plus într-o singură săptămână. Dieta militară presupune trei zile de regim alimentar strict, urmate de patru zile de repaus, ciclul repetându-se până se ajunge la greutatea dorită. Regimul alimentare ar fi fost de nutriționiștii cu care colaborează armata americană pentru a-i ajuta pe soldați să intre rapid în formă și să reziste antrenamentelor intense.

Citește continuarea pe Știri din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...