Top 7 cei mai bine plătiți actori americani

Redacția IMPACT 17.01.2021, 16:45
Top 7 cei mai bine plătiți actori americani

Filmele de renume au întodeauna mari actori la mijloc care, evident, sunt recompensași pe măsura prestației. Mai jos puteți să regăsiți cei mai bine plătiți actori americani, care fac legea la Hollywood.

Top 7 cei mai bine plătiți actori americani

Locul 7. Sandra Bullock: Gravity (2013) – $70 million

Pentru rolul ei de astronaut în Gravity, Sandra Bullock a încheiat un acord cu Warner Bros., care a inclus 20 de milioane de dolari în avans, 15% din veniturilor brute la box-office și 15% din cota studioului la închirierile și vânzarea de DVD-uri, plus un procent din veniturile de televiziune, a raportat The Hollywood Reporter. Toate acestea s-au adăugat la un salariu de cel puțin 70 de milioane de dolari.

Locul 6. Tom Cruise: Misiune Imposibilă: Protocolul fantomă (2011) – $75 million

Chiar dacă Misiune Imposibilă 3 a fost un e relativ eșec la box-office, Tom Cruise a fost plătit cu bani grei pentru a reveni la cel de-al patrulea film al francizei: Misiune Imposibilă: Protocolul Fantomă, a raportat Forbes. Câștigurile sale din film au făcut cam Tom Cruise să ajungă numărul 9 cel mai bine plătit star din lista celor de la Forbes în 2012.

Locul 5.  Robert Downey Jr.: ‘Avengers: Infinity War’ (2018) – $75 million

Potrivit revistei Hollywood Reporter, Robert Downey Jr. a negociat un acord financiar inedit cu șeful studioului Marvel, care, de-a lungul anilor, a dus la un salariu impresionant. Ca parte a acordului său pentru a-l interpreta pe Iron Man, Downey a câștigat cel puțin 75 de milioane de dolari din Avengers: Infinity War, film care a încasat peste 2 miliarde de dolari.

Pentru a vedea cine se află pe primele locuri urmăriți video-ul de la jos:

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe