Ți-o mai amintești pe Kassandra? Ce face și cum arată la 47 de ani. Boala nebănuită de care suferă actrița

Iancu Andreea 28.05.2020, 14:13

A ținut o lume întreagă cu sufletul la gură cu povestea sa. Telenovela Kassandra a avut un succes fulminant și mulți și amintesc cu plăcere de personajul interpretat de Coraima Torres. Astăzi, la 47 de ani, actrița a trecut printr-o mulțime de evenimente în viața sa personală, însă pare că deține secretul de a ține timpul pe loc. Și asta în ciuda bolii care a luat-o prin surprindere.

Telenovela Kassandra și rolul care a făcut-o celebră

Mulți nostalgici își amintesc cu plăcere de Kassandra, tânăra țigancă a unei familii de nobili, crescută de circari. Aceasta fusese promisă bărbatului nepotrivit, dar în final ajunge să cunoască dragostea adevărată alături de Luis David Contreras. Rolul bărbatului cuceritor era interpretat atunci de Osvaldo Rios.

Succesul pe care Coraima Torres l-a avut la doar 17 ani a fost unul neașteptat. Telenovela a întrecut așteptările tuturor, înregistrând cifre de audiență spectaculoase și fiind difuzată în 180 de țări. Frumoasa Coraima cucerea lumea cu șarmul și inocența ei.

Coraima Torres a intrepretat un rol îndrăgit de lumea întreagă în telenovela Kassandra. Foto - unica.ro
Coraima Torres a intrepretat un rol îndrăgit de lumea întreagă în telenovela Kassandra.
Foto – unica.ro

Coraima Torres a avut de înfruntat loviturile vieții

Astăzi, Coraima se bucură de propria sa familie. Actrița locuiește în Bogotá și are un fiu, Manu, împreună cu soţul său, actorul Nicolas Montero. Cei doi s-au cunoscut în Columbia în 1996, la filmările pentru producţia Sueños y espejos.

Totuși, actrița nu a fost scutită de momente neplăcute în viață. Aceasta a fost cât pe ce să divorțeze în 2011. Motivul, infidelitatea soțului. Montero avusese o aventură cu o colegă mai tânără, Diana Hoyos. În ciuda așteptărilor tuturor, Coraima a decis să îi mai dea o șansă soțului său și a trecut peste episodul de infidelitate.

Apoi, viața i-a scos în cale o nouă încercare. Actrița mărturisea în urmă cu doi ani că i s-au depistat trei tumori în corp. Totuși, în urma testelor, Coraima a aflat că acestea sunt, de fapt, benigne. De atunci, la fiecare șase luni, actrița urmează cu strictețe vizitele la medic. Aceasta pare să aibă un istoric în familie pentru această afecțiune, atât sora, cât și mătușa ei suferind de această boală. De atunci, Torres este implicată în campanii pentru încurajarea femeilor să meargă la control pentru a depista cancerul de sân. Pentru actriță a fost important că a mers din timp la medic.

La 47 de ani, actriţa venezueleană demontrează că poate îmbătrâni frumos, fără operații estetice. Coraima Torres se menține într-o formă de invidiat, însă nu pare să se mai bucure de aceeași faimă. Niciuna dintre producțiile în care activează nu a mai avut succesul Kassandrei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...