VIDEO EXCLUSIV

Theo Rose a ajutat și alte fete să scape de complexe: „Mama nu a fost o femeie cu un bust generos și ne-a transmis relaxarea asta” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 28.10.2022, 20:17
Theo Rose a ajutat și alte fete să scape de complexe: „Mama nu a fost o femeie cu un bust generos și ne-a transmis relaxarea asta” VIDEO EXCLUSIV

Theo Rose este un artist asumat, care a reușit să își accepte corpul, fără să recurgă la vreo intervenție de mărire a bustului. La inaugurarea magazinului Victoria’s Secret din Afi Cotroceni, antrenoarea de la “Vocea României” a vorbit pentru Impact.ro despre cum a reușit să fie relaxată din acest punct de vedere, mai ales că în liceu a recurs și ea la sutiene cu push up. Cântăreața a dat din casă și despre relația cu Smiley, colegul ei din emisiunea de la Pro TV.

Cum le-a ajutat Theo Rose pe unele fete să scape de complexe

De unde ai fugit ca să ajungi la inaugurarea acestui magazin? Știu că ai un program încărcat.

Am fugit de la repetiții. Ne pregătim pentru filmările revelionului, așa că am fost să repetăm, pregătim niște momente aparte și le-am spus că mă duc să probez niște sutiene. Au fost toți impresionați, i-am dat pe spate! Au zis: „Du-te, du-te și poate găsești unul ca să pară că e ceva și de capul tău!” Colegii mei sunt buni cu mine!

Atâta timp cât nu ai niciun fel de complex, este foarte bine!

Evident că este extraordinar și e o liniște așa, mai ales că am ajutat până la urmă și alte fete să se simtă mai relaxate în privința mărimii bustului. Adică e aspectul cel mai puțin important în ceea ce privește o femeie. E ultimul.

Așa ai fost de la început sigură pe tine sau ți-a luat ceva timp să accepți sau să depășești anumite complexe?

Ideea e că din copilărie am avut chestia asta. Mama nici ea nu a fost o femeie cu un bust generos și atunci ne-a transmis cumva relaxarea asta. „E greu să ai sânii mari, mamă! Că trebuie să îi cari după tine! Te cocoșează. E greu să duci o greutate ca aia! Simte-te bine!”.

În schimb, prin perioada liceului, la un moment dat începusem să port totuși sutiene cu push up, pentru că vedeam că toate colegele mele ieșeau în evidență cu decolteul. Bine, nu-mi permiteam chiar un decolteu, dar măcar să pară că există acolo intenție de ceva. Dar m-am relaxat rapid atunci când mi-am dat seama că nu e vorba despre asta.

În principiu pentru asta îți puneai un sutien că băieții se uită mai mult la fetele cu un bust generos. Când mi-am dat seama că nu e despre asta, m-am relaxat și am renunțat chiar să mai port sutien de orice fel. Dar de astăzi înainte mi-am propus să vin aici și să-mi iau câte un sutien.”

Cum reușești să faci față atâtor proiecte: emisiunea „Vocea României”, concerte, serialul „Clanul”, campanii de imagine?

Cred că o să am timp mai mult să mă gândesc la asta când o să fiu bătrână.

Theo Rose
Theo Rose

Dar de unde îți iei energia să poți să fii în cea mai bună formă?

Există, energia e la mine, clar! Și pe lângă asta, de la oameni, de la reacțiile lor. Am venit acum prin mall, m-am întâlnit cu o mulțime de oameni, am pozat, am stat de vorbă, e mare lucru! De multe ori noi uităm că nu e normal să fii apreciat, să fii cunoscut, să atragi atenția,  asta nu se întâmplă oricărui om. Și uităm să fim recunoscători, cred că despre asta e.

Și acum când mergeam așa în mall și am văzut câți oameni, copii veneau, am zis că astea chiar sunt lucruri extraordinare. Și atunci mă bucur de ei, îmi iau energia de acolo și mă duc mai departe. Clar se întâmplă și un dezechilibru o dată cu toate astea, fiindcă e mult.

Iar de la artiștii mai mari, din generațiile anterioare, eu nu am știut că e și dureros, n-am știut și care sunt părțile mai puțin bune, pentru că pe vremuri așa era, nu trebuia să arăți și latura asta.

Trebuia să pară tot timpul că ești fericit, să zâmbești și să faci frumos, acum noi avem deschidere și putem să zicem. Așa că pentru generațiile care vin, să știți că asta nu e o cale ușoară deloc! Dacă o alegeți, trebuie să știți ce presupune, așa că urmăriți-mă că vă spun eu tot!

Cum te înțelegi cu Smiley?

Foarte bine mă înțeleg cu Smiley. Noi am lucrat înainte de „Vocea României” pentru 2 piese – una cu Emilian și una cu Cabron – dar nu am avut niciodată timp atât de mult la dispoziție să-l petrecem împreună, să stăm de vorbă, să vedem dacă avem lucruri în comun.

Dar am descoperit pe scaun acolo, la „Vocea României” un prieten mișto, un om de la care am multe de învățat și cu care îmi place să-mi petrec timpul. E distractiv să fiu cu el acolo și e și generos, împarte din ce știe și asta mi se pare foarte tare. Am descoperit un om mișto, pe care oricum îmi doream să-l cunosc de când eram mică.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe