Testul de inteligenţă pe care vrei să îl faci şi tu. Prea puţini răspund corect la toate întrebările

Badea Violeta 11.03.2022, 17:08
Testul de inteligenţă pe care vrei să îl faci şi tu. Prea puţini răspund corect la toate întrebările

Ai un simț al umorului dezvoltat? Acesta poate fi un semn că ești mai inteligent decât realizezi. Dar cum poți afla exact acest lucru? Ei bine, noi am descoperit un test de inteligență menit să-ți scoată la suprafață capacitățile și cunoașterea. Ai nevoie de doar cinci întrebări pentru a afla dacă ești sau nu un geniu. Puține persoane răspund corect la toate întrebările!

Testul care îți spune cât esti de inteligent

În mediul online sunt o groază de teste de inteligență menite să ne determine să ne punem mintea la contribuție. Testarea propriei inteligențe, prin diferite exerciții este foarte antrenantă.

Tocmai din acest motiv, noi ne-am gândit s-ți dezvăluim un astfel de test care conține doar cinci întrebări. Pentru a răspunde la acest test de inteligență, trebuie să te concentrezi foarte bine. Așa poți afla cât de bine stai cu logica.

Întrebarea 1

  • Apa este pentru gheață ceea ce laptele este pentru…

– Cafea

– Brânză

– Prăjituri

Întrebarea 2

  • Care dintre următoarele cuvinte ar trebui exclus din următoarea înșiruire:

– Fulger

– Ploaie

– Zăpadă

Întrebarea 3

  • Care dintre următoarele cuvinte este diferit de celelalte din listă?

– Automobil

– Motocicletă

– Avion

– Camion

Întrebarea 4

  • Într-un coș sunt 3 mere verzi și 4 roșii. Câte mere sunt în coș?

Întrebarea 5

  • Ce trece peste apă și nu face valuri?

– vântul

– podul

– rața

Test de inteligenta
Test de inteligenta

Răspunsurile corecte ale testului de inteligență

În cazul în care ai răspuns corect la mai mult de trei întrebări, atunci te bucuri de un IQ peste medie. Iată care sunt rezultatele corecte pentru problemele de mai sus. Află dacă ele corespund cu răspunsurile date de tine la fiecare întrebare.

  • 1 – brânză
  • 2 – Zăpadă
  • 3 – avion
  • 4 – Trei mere
  • 5 – podul

Care sunt cele trei tipuri de inteligență

Testele de IQ sunt perfecte atunci când vrei să știi ce tip de inteligență ai. Dr. Howard Gardner de la Universitatea Harvard a identificat și a definit nu mai puțin de trei tipuri de inteligență. Printre acestea se numără inteligenţa interpersonală.

De regulă, aceasta aparține unei persoane care deține toate calitățile unui lider absolut. De asemenea, specialistul a spus că există și inteligența muzicală. Persoana care o deține are o înclinaţie către artă. În plus Gardner a vorbit și despre inteligenţa spațială, iar persoana care o deține este extrem de calculată și organizată.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...