EXCLUSIV

Surprizele pe care Adrian Enache le pregătește pentru concertul de la Sala Palatului. Detalii din culise: „Eu fac doar lucruri unicat. Va fi ceva inedit”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 31.10.2022, 19:16

Adrian Enache numără deja zilele care au mai rămas până la spectacolul pe care-l va avea la Sala Palatului, cu invitați de marcă ai muzicii românești autohtone. Artistul a mărturisit în exclusivitate pentru impact.ro că toți aceștia vor avea pe scenă și moment inedite. De pildă, Mirela Vaida va cânta o piesă a lui Edith Piaf, Minodora din repertoriul Mihaelei Runceanu, iar Marcel Pavel va interpreta, în premieră, din Fado.

Din culisele show-ului lui Adrian Enache, care va avea loc peste doar câteva zile, la Sala Palatului

Doar câteva zile au mai rămas până când Adrian Enache își va mai vedea împlinit un alt mare vis de-al său, din copilărie, acela de a cânta pe scena celei mai mari săli de spectacole din România.

Mai precis, pe data de 4 noiembrie, Sala Palatului va găzdui show-ul artistului mai sus-menționat, al cărui producător este partenera sa, Iuliana Marciuc, show ce va avea ca invitați voci de marcă ale muzicii românești authtone.

Pe lista invitaților lui Adrian Enache se află nu mai puțin de 16 artiști cunoscuți, cum ar fi Monica Anghel, Marcel Pavel, Nico, Pepe, Minodora sau Maria Dragomiroiu.

„Nu a văzut Sala Palatului atâția artiști într-o seară pe aceeași scenă. Lumea mă iubește. Vor cânta câte o melodie fiecare și una în duet. I-am chemat pe cei care mi-au pigmentat, influențat viața și cariera.

Cu fiecare dintre aceștia am avut de-a lungul carierei câte un eveniment frumos. Daniel Iordăchioaie e în același timp și regizorul spectacolului”, ne-a declarat Adrian Enache.

enache2
enache2

„La spectacolele lui Enache, vezi momente pe care nu ți le-ai închipuit”

Artistul a dat din casă și ne-a dezvăluit, de asemenea, câte ceva din culisele spectacolului său pe care-l așteaptă cu nerăbdare. Acesta a mărturisit în exclusivitate pentru impact.ro că toți invitații săi vor avea pe scenă și momente inedite.

De pildă, Mirela Vaida va cânta o piesă a lui Edith Piaf, Minodora din repertoriul Mihaelei Runceanu, iar Marcel Pavel va interpreta, în premieră, din Fado.

„La spectacolele lui Enache, vezi momente pe care nu ți le-ai închipuit, momente inedite. Eu fac lucruri unicat, așa-mi place mie. Mirela Vaida va cânta Edith Piaf. Vom face și un duet. Marcel Pavel va interpreta, în premieră, din Fado, cu o domnișoara pe care o lansează acum, care vine din județul meu, Galați.

Minodora va cânta din Mihaela Runceanu, Maria Dragomiroiu va interpreta muzică ușoară, cu Nico voi face un duet. Lumea știe că nebunul ăsta face mereu altceva.

Avem și un moment dedicat fotbalului, în sală și pe scenă vor fi membri ai Naționalei Artiștilor. Kamara va avea un moment special. În sală va fi și Generația de aur a fotbalului românesc, vine Steaua 86”, a adăugat artistul.

Public internațional

Adrian Enache va avea în rândul spectatorilor și un public internațional, format din prieteni de-ai săi de peste hotare. Motiv pentru care, la Sala Palatului se va cânta și-n engleză și-n franceză:

„Vin mulți spectatori și din străinătare toți au confirmat, prieteni din SUA, Anglia, Italia și Germania. Au cumpărat bilete. De aceea, invitații mei vor cânta și-n română, și-n engleză și franceză”.

„Consum foarte multă miere”

Cum Adrian Enache este un artist extrem de solicitat, acesta are mare grijă de vocea sa. Nu o menajează cu pauze vocale, cum fac alți artiști, ci o protejează cu medicamente românești și cu multă miere.

„Eu nu sunt artistul care să fac pauze vocale înaintea unui astfel de eveniment. Eu cânt și trezit din somn. Ca să am grijă de vocea mea, consum foarte multă miere”, a completat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe