Surpriză uriașă de la Dacia! Cum arată noile modele Logan și Sandero. Premieră mondială

Rădulescu Valentin 07.09.2020, 14:11
Surpriză uriașă de la Dacia! Cum arată noile modele Logan și Sandero. Premieră mondială

Dacia a făcut de curând un anunț important pentru iubitorii acestei mărci. Producătorul de la Mioveni a prezentat noile modele Logan și Sandero, care s-ar putea să ajungă pe piață la sfârșitul acestui an. Designe-ul și motorizările clar vor atrage atenția cumpărătorilor, mai ales pentru că Dacia a trecut pe platforma de la Clio.

Dacia, anunț important pentru clienți

Pe 7 septembrie, Dacia a făcut anunțul cu privire la trei modele confirmate pentru finalul acestui an. Noile modele Dacia par să surprindă iubitorii acestei mărci prin design-ul lor mai atletic și prin noile motorizări. De asemenea, producătorii de la Mioveni se axează acum pe formele mai ondulate, iar versiunile lor de top vin prin LED-uri unice. Așadar, acum noile modele vor ieși cu siguranță în evidență în trafic.

Totodată, producătorul nu a publicat detalii despre cele trei vehicule anunțate. Pentru mai multe informații suntem nevoiți să așteptăm până la data de 29 septembrie, atunci când vom afla cu exactitate noile motorizări, dacă vor exista sau nu versiuni hibrid, prețul și când vor putea fi cumpărate pe piața din România. De asemenea, înainte de marea dezvăluire a noilor modele, producătorul a postat și un mic text cu privire la surpriza pe care o pregătește cumpărătorilor.

„Nu cere doar una. Cere trei! Rămâi aproape… Ți se pregătește o surpriză pe care nu vrei să o ratezi!”, au scris cei de la Dacia.

Surpriză uriașă de la Dacia! Cum arată noile modele Logan și Sandero. Premieră mondială
Surpriză uriașă de la Dacia! Cum arată noile modele Logan și Sandero. Premieră mondială

Schimbări masive la Dacia

Dacia vine cu noi schimbări în această toamnă. Din păcate însă, prezentările vor avea loc online din cauza situației epidemiologice. Dar chiar și așa, au apărut mai multe zvonuri despre noile modele în spațiul public. De exemplu, noul model Sandero a fost văzut pe străzile din România, iar despre el mulți susțin că este posibil să preia motorul TCe 100 de la Duster, care are o putere de 100 CP. În ceea ce privește prețul, acesta ar putea porni de la 9.000 de euro, estimează francezii.

De astfel, producătorul de la Mioveni a trecut la platforma CMF-B, cea utilizată pe versiunea Renault Clio. Așadar, în viitorul apropiat vom putea vedea în sfârșit mașini hibride de la Dacia. Noul Logan 3 ar putea beneficia acum de motorizarea care e folosită și pe Clio, un motor de 138 CP cu 1.6 șitri pe benzină. Totodată, această versiune ar putea apărea și sub forma de full electric. Pe partea de diesel, mașina ar putea beneficia de un motor 1.5 dCi.

Despre Sandero Stepway se zvonește că poate să fie dotat cu un motor de 130 CP. E  pe benzină, iar de astfel, modelul este mult mai spațios ca un Sandero clasic, având și o gardă la sol mai înaltă. Despre prețuri, este de așteptat să fie ca și cele de până acum.

Urmăriți Impact.ro și pe