Surpriză la masa juriului Te cunosc de undeva. Două nume celebre se alătură show-ului transformărilor

Badea Violeta 16.03.2023, 20:13

Veste uriașă în showbizul autohton. Emisiunea de succes „Te cunosc de undeva” revine la Antena 1, cu un nou sezon plin de surprize și transformări de-a dreptul spectaculoase. Cine sunt cele două vedete care vor face parte din proiect? Producătorii îndrăgitului show au făcut, în urmă cu puțin timp, marele anunț!

Vedetele care vor face parte din proiectul „Te cunosc de undeva”

„Te cunosc de undeva”, cel mai tare transforming show, revine, în curând, la Antena 1. Între timp, producătorii pregătesc în detaliu cel de-al 19-lea sezon și noi surprize se întrevăd la orizont.

Conform celor de la Cancan, Mihai Petre, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați dansatori şi coregrafi din țara noastră, va fi cel de-al cincilea jurat al emisiunii. Acesta se alătură echipei deja formate din Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

Mihai Petre nu este la prima apariție la „Te cunosc de undeva”. În trecut, acesta a mai fost jurat în cadrul emisiunii de la Antena 1, luându-i locul Andreei Bălan în finala sezonului 17, blondina plecând pe Drumul Aurului, în competiția America Express.

Mihai Petre se alatura juriului „Te cunosc de undeva”
Mihai Petre se alatura juriului „Te cunosc de undeva”

Cine va face parte din baletul show-ului?

Mihai Petre nu este singura surpriză pregătită de șefii de la Antena 1. Pe lângă el, un alt nume sonor își va face apariția în cel mai nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Este vorba despre nimeni alta decât Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor România. Potrivit aceleiași surse, fosta Faimoasă ar urma să facă parte din baletul emisiunii. Aceasta va avea grijă, alături de ceilalți dansatori, ca momentele celor care au acceptat provocările lansate de „ruletă”  să iasă perfect.

Citește și Surpriză în noul sezon Te cunosc de undeva. Ce artiști au acceptat provocarea transformărilor. „A venit momentul să fiu iar concurentă”!

Cine ar urma să participe la „Te cunosc de undeva”

Conform celor de la Click!, printre concurenții noului sezon al emisiunii s-ar număra Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, precum și Emilian cu WRS.

Totodată, Romică Țociu ar fi acceptat să revină în cadrul show-ului de la Antena 1, de data aceasta însă, alături de Vlăduța Lupău. Alți patru concurenți care ar fi acceptat să participe la „Te cunosc de undeva” ar fi Anca Țurcașiu, Jean Gavril, dar și Valentin și Codruța Sanfira.

Citește și Cine participă la noul sezon Te cunosc de undeva. Și Vlăduța Lupău e pe cale să accepte!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...