Suferința pe care o ascunde Oana Roman! Motivul nebănuit pentru care a rupt legătura cu sora ei

Redacția IMPACT 11.02.2020, 11:57
Suferința pe care o ascunde Oana Roman! Motivul nebănuit pentru care a rupt legătura cu sora ei

Una dintre cele mai cunoscute vedete din România și realizatoare de emisiuni TV, Oana Roman, ascunde o suferință de care puțini știau. Care este motivul nebănuit pentru care a rupt legătura cu tatăl său dar și cu sora sa?

Suferința pe care o ascunde Oana Roman

Oana Roman, vedeta din showbiz-ul românesc, are succes pe plan profesional, dar pe plan personal trece printr-o perioadă destul de dificilă. Aceasta s-a depărțit recent de Marius Elisei, dar se pare că nici relația dintre ea și cei apropriați nu pare să fie în regulă. Ea a rupt și relația cu tatăl ei, Petre Roman, despre care spune că s-a îndepărtat treptat.

„Relația mea cu tata s-a răcit extrem de mult. El a hotărât să se depărteze, dar l-am înțeles. Nu am nicio idee dacă a făcut-o din propria inițiativă sau a fost forțat de împrejurări. Îmi doresc să se regleze lucrurile și, să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Tatăl Oanei nu a mai venit să o vadă pe Isa, de un an de când ne-am mutat, nu a vrut să vină să vadă casa, posibil să nu dorească să o vadă pe mama. Pentru Oana este o durere foarte mare să știe că tatăl ei nu vrea să bucure de  realizarea ei, pentru că aceasta își dorea ca fata ei, Isa să facă parte și din viața lui. Fetița fiind singura nepoată, pentru ea el este practic un străin.

Nu știu dacă l-a văzut de zece ori în șase ani. Uneori când îl vede la TV și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu nu știu ce să-i spun. În urmă cu câteva luni, l-am sunat să-l rog să ne sfătuim în legătura cu școala la care să o dau pe Isa și mi-a zis că nu poate vorbi și că sună el înapoi. Petre Roman a sunat după două luni, pe 26 decembrie în a doua zi de Crăciun, dar nu i-am răspuns, deoarece  eram la spital cu cea mică pentru că făcuse gripă și îi era foarte rău”, a povestit Oana pentru VIVA.RO

 

Oana Roman, certată cu sora ei Catinca

Nici relația cu sora ei mai mare, Catinca Zilahy, nu mai este la fel cum era cândva. Legătura dintre cele două ale fost dintre cele două s-a deteriorat de anul trecut, când Oana i-a cerut ajutorul în contextul în care mama sa rămăsese fără locuință.

„Ultima oară când am vorbit cu Catinca în vara anului 2019, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Din păcate, Catinca nu s-a oferit să ajute, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a mai spus vedeta potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe