Suferința nebănuită pe care o ascunde Delia! E cumplit ce se petrece, acum, în familia ei

Luiza Moldovan 10.04.2020, 15:38
Suferința nebănuită pe care o ascunde Delia! E cumplit ce se petrece, acum, în familia ei

Suferința nebănuită pe care o ascunde Delia! E cumplit ce se petrece, acum, în familia ei, în condițiile restricțiilor de circulație.

Suferința nebănuită pe care o ascunde Delia! E cumplit ce se petrece, acum, în familia ei

Momente foarte grele pentru familia Deliei Matache. Tatăl artistei suferă de o boală autoimună pe care acum cu greu o poate ține sub control din cauza restricțiilor de circulație și a locurilor limitate din spitale. Tatăl Deliei trebuia să urmeze un tratament cu plasmafereză dar starea de urgență dată de pandemie îi face imposibilă deplasarea.

Sistemul său imunitar, și așa slăbit, nu poate fi expus la condițiile din spitale. Mama Deliei, Gina Matache, a acordat un interviu postului Antena Stars, în care a povestit despre situația complicată prin care trece împreună cu soțul său.

„Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. (…) E boală autoimună. Si e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, a spus Gina Matache.

Situația complicată prin care trece familia Deliei Matache
Situația complicată prin care trece familia Deliei Matache

„Nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie”

Tatăl Deliei a fost călugăr timp de mai mulți ani la muntele Athos. Aici a avut un accident la un picior și de atunci are dureri atroce. În timp ce încercau să gestioneze problema piciorului, medicii i-au decoperit o tumoră la unul dintre rinichi, așa că i l-au extirpat.

După toate aceste probleme de sănătate, Nelu Matache se luptă acum cu un sistem imunitar slăbit.

„El în continuare trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva, nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă. Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată , va fi în siguranță”, a mai adăugat Gina Matache.

Urmăriți Impact.ro și pe