Succes uriaş pentru Dan Negru după ce a fost învins de Revelion de PRO TV. Rămâne regele audiențelor: „Concurența e mult mai puternică” (exclusiv)

Badea Violeta 17.01.2022, 10:07
Succes uriaş pentru Dan Negru după ce a fost învins de Revelion de PRO TV. Rămâne regele audiențelor: „Concurența e mult mai puternică” (exclusiv)

Anul acesta, Dan Negru a fost învins în noaptea dintre ani de Pro TV. Cu toate astea, îndrăgitul prezentator nu este supărat deloc, mai ales după ultima sa reușită. Recent, vedeta de la Antena 1 a obținut o performanță incredibilă. Acesta a fost desemnat, pentru al 15-lea an consecutiv, „Regele audiențelor”. Află totul despre succesul uriaș pe care l-a avut omul de televiziune!

Dan Negru, reușită incredibilă după ce a fost învins de Revelion de PRO TV

Dan Negru nu mai are nevoie de nicio introducere. Acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară și nu numai. Puțini sunt cei care știu că vedeta de la Antena 1 este o figură cunoscută și în Republica Moldova.

Anul acesta, Dan Negru a primit propunerea de a prezenta Revelionul și la Chișinău, la Prime Tv. Acesta a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri, așa că a găzduit edițiile speciale de Crăciun și de Revelion, difuzate pe 7 și pe 13 ianuarie de postul de televiziune din Republica Moldova.

Dacă în România a ratat locul 1, PRO TV fiind lider după o luptă strânsă de peste două decenii. În țara vecină, prezentatorul TV s-a clasat din nou pe primul loc în clasamentul audiențelor. Contactat de reporterii Playtech.ro, Dan Negru a spus câteva cuvinte despre această performanță.

„Am avut 31,7 shr audiența cu ediția specială de Revelion a emisiunii „Roata Norocului”. Sunt lider detașat, la audiență, pentru al 15 -lea an consecutiv în Chișinău.

E mai greu să faci televiziune în Moldova decât în România, pentru că acolo concurența e mult mai puternică.

Moldovenii sunt bilingvi, vorbesc românește și rusește, așa că posturile rusești de tv sunt o reală concurență. Cu atât mai mult ne bucurăm ca Prime TV rămâne principala alegere a publicului din Moldova.”, a declarat vedeta pentru sursa menționată.

Dan Negru
Dan Negru

Dan Negru, despre înfrângerea cu Pro TV

Spre deosebire de alți ani, Revelionul de la Antena 1 nu a mai câștigat detașat în audiență, clasându-se pe locul doi, după postul de pe Pache Protopopescu. Dan Negru a oferit și o reacție după această înfrângere oarecum neașteptată.

„Am văzut breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro TV și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro TV a încercat diferite rețete de Revelioane, de la show-uri mari în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor românești în timpul anului e: Pro TV locul 1, Antena si Kanal D împărțindu-și locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi.

Performanța echipelor mele în cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul! Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV după cum cel mai scump a fost PRO TV!”, a scris prezentatorul pe Facebook.

Dan Negru a încheiat mesajul prin a mulțumi tuturor celor din echipa sa.

„Mulțumesc: Andreea, Dan, Augusta, Daniela, George , Andreas, Carina. Și mulțumesc Dana și Claudiu…

De 21 de ani, an după an, aproape un sfert de secol, suntem o certitudine! Și e doar începutul

Oamenii așteaptă toată săptămâna ziua de vineri, tot anul vara și toată viața fericirea…”, a mai scris vedeta de la Antena 1 pe rețeaua socială.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...