VIDEO

Stupoare în Rusia. Cum a ajuns Zelenski să vorbească în boxele lui Putin

Andrei Simion 12.05.2023, 19:22
Stupoare în Rusia. Cum a ajuns Zelenski să vorbească în boxele lui Putin

Panică în toată Rusia! Vocea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a fost difuzată în magazinele și instituțiile rusești, după ce un grup de hakceri a spart sistemele de securitate și a distribuit un mesaj al liderului de la Kiev. Reacția oamenilor în momentul în care aud vocea inamicului a devenit virală pe internet.

Alertă în Rusia după ce Zelenski a început să le vorbească oamenilor

Din capitala rusă Moscova și până la Simferopol, oraș din Crimeea ocupată ilegal de armatele Kremlinmului, cetățenii ruși s-au trezit brusc cu sunetul alarmelor antiaeriene, vocea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski și imnul Ucrainei.

„Celor care înțeleg doar limba rusă. Dacă vreți să trăiți… fugiți! Dacă vreți să trăiți… predați-vă! Vreți să trăiți? Luptați pentru străzile și libertatea voastră! Vouă și așa v-a fost luat tot. Sau unii dintre voi aveți case, vii sau poate aveți chiar iahturi. Voi, de fapt, pentru ce luptați? Aveți doar credite, ceva de pus pe masă seara și acum… mobilizare. Luptați pentru ceea ce este al vostru! Dar nu intrați pe pământul nostru, în sufletele noastre și în cultura noastră”, a transmis liderul de la Kiev.

Recent, Zelenski a declarat că Federația Rusă va fi nimicită la fel cum a fost învins nazismul în 1945. Afirmația a fost făcută cu ocazia zilei de 8 mai, când s-a celebrat victoria aliaţilor asupra Germaniei naziste şi sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial.

„Tot vechiul rău pe care Rusia modernă îl aduce înapoi va fi învins în acelaşi mod cum a fost învins nazismul. Le fel cum am distrus împreună răul atunci, vom distruge împreună un rău similar acum”, a mai spus el, adăugând că „acest rău, chiar dacă este azi diferit, are acelaşi scop: aservirea sau distrugerea”.

Urmăriți Impact.ro și pe