VIDEO EXCLUSIV

Ștefan Lungu merge lunar în Franța ca să își viziteze fiica. Fostul soț al Ancăi Lungu povestește ce se întâmplă când e în preajma ei. „E buricul Pământului”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 25.10.2022, 15:43
Ștefan Lungu merge lunar în Franța ca să își viziteze fiica. Fostul soț al Ancăi Lungu povestește ce se întâmplă când e în preajma ei. „E buricul Pământului”. VIDEO EXCLUSIV

Ștefan Lungu are o relație strânsă cu Natalia, fiica lui din căsătoria cu Anca Lungu, fosta știristă de la Antena 1. Cei doi au ales să își separe drumurile și să divorțeze la notar în 2017, dar continuă să fie la fel de implicați în creșterea și educația copilei. De câțiva ani, Anca s-a recăsătorit și locuiește cu familia în sudul Franței, iar Ștefan merge lunar acolo. Astăzi, copila a revenit în România, unde își va petrece vacanța alături de tatăl ei.

Ștefan Lungu merge lunar în Franța ca să își viziteze fiica

Ștefan Lungu s-a obișnuit să călătorească în fiecare lună în Franța, unde locuiește fetița sa. Pentru că micuța a luat vacanță și va petrece următoarele 2 săptămâni în România, bunica paternă și-a mutat temporar domiciliul la București, de dragul nepoatei sale.

„Chiar săptămâna asta, mama o să vină la noi, pentru că o aduc azi pe Natalia din Franța în România pentru vacanță. Urmează să petrecem 10 zile împreună, drept urmare nu o să mai gătesc eu, o să gătească mama pentru că Natalia este buricul pământului și mama trebuie să îi facă toate poftele, că așa este normal și atunci o să-i gătească foarte mult. Mai gătesc și eu pentru că sunt mâncăruri pe care le vrea mama și atunci trebuie să-i gătesc”, a declarat, pentru Impact.ro, Ștefan Lungu. Pasionat de arta culinară, acesta este și amfitrionul emisiunii “Gătit la costum”, difuzată la Antena 3, dar lucrează și în publicitate.

Ștefan Lungu: “Încerc să ne vedem lunar”

Prezentatorul TV Ștefan Lungu este un tată dedicat și se străduiește să fie cât mai mult timp prezent în viața fiicei sale, în vârstă de 8 ani.

„Pe Natalia o văd foarte des, încerc să ne vedem lunar, dacă nu, cel puțin la 2 luni ne vedem, merg la ea. Acum mă duc, o iau, o aduc și apoi o duc. Nu este un sport foarte ușor, meseria asta de tată e grea, mai ales când copilul stă departe, dar e asumat. Vorbim foarte des la telefon, pe skype, îi place foarte mult să stea și să mă sune, în rest nu are acces foarte des la tehnologie. Cel puțin în Franța este orientată către ieșirile în natură, iar când vine în țară mai face uneori cure de desene animate și se bucură de tot ceea ce se întâmplă pe aici prin România, pentru că trebuie să țină contactul acesta cu țara și să nu uite limba”, a povestit, pentru Impact.ro, Ștefan Lungu.

Natalia i-a cerut să se mute în Franța

Practic, în orice împrejurări, Ștefan Lungu este la dispoziția fiicei sale și nu îi impune niciun fel de reguli, preferând să petreacă timp de calitate cu ea. Din acest motiv, programul îl va face Natalia în vacanță, ea fiind “șefa” lui.

“Habar nu am, dacă o întrebi pe Natalia o să stăm acasă tot timpul, pentru că ei îi place foarte mult. De fapt, cred că e necesitatea ei de a petrece timp cu mine și simte că dacă plecăm undeva timpul acela automat va fi împărțit sau nu mai este atât de concentrat și atunci când o întrebi, de fiecare dată ea spune acasă”, ne-a mărturisit el.

Stefan Lungu merge lunar in Franta ca sa isi viziteze fiica
Stefan Lungu merge lunar in Franta ca sa isi viziteze fiica

Chiar dacă are doar 8 ani, Natalia a înțeles că tatăl ei nu îi poate fi alături tot timpul, deși și-a încercat norocul și a mai făcut presiuni în acest sens.

„Ea îmi spune mereu să mă mut în Franța, dar îmi este imposibil. Știe lucrul acesta, i-am și explicat, ceea ce fac aici, mi-ar fi imposibil să fac în altă țară, dar este un copil matur. Cu ea vorbesc lucruri pe care le pot vorbi cu un om mare. Faptul că amândoi (n.r. Anca Lungu) am fost extrem de atenți cu ea încă din momentul în care ne-am separat și am înțeles pe deplin că ea este prioritatea noastră, indiferent câți o să fim în acest cerc, se vede acum. Pentru orice copil un divorț este o traumă și atunci trebuie să îi tratezi această traumă încă din prima secundă, astfel încât trauma să fie cât mai mică, există și va rămâne permanentă, trebuie să lucrezi astfel încât efectele să fie mici”, a mai spus el pentru Impact.ro.

Cum se înțelege Natalia cu iubita tatălui său

De 3 ani, Ștefan Lungu este implicat într-o relație cu o tânără, Geanina Daniela, de profesie stewardeza. Partenera lui de viață o cunoaște pe Natalia și se bucură că sunt firi compatibile.

„Natalia și iubita mea sunt cele mai bune prietene, o iubește foarte mult, abia așteaptă de fiecare dată să vină și să iasă împreună, pentru că au timpul lor. Din nefericire, domeniul în care activează ea e oribil și lucrând în aviație, mai ales în perioada asta, n-o să aibă timp foarte mult să petreacă cu Natalia, doar un weekend ne vedem, în rest o să o vadă, dar în somn. Sunt ca două surori cum le spun eu”, ne-a mai povestit Ștefan Lungu.

Urmăriți Impact.ro și pe