Spitalul Județean Ilfov se transformă în spital covid. Are deja un pacient celebru

Stan Filon, Cristi Ionică 23.09.2021, 20:44
Spitalul Județean Ilfov se transformă în spital covid. Are deja un pacient celebru

Spitalul Județean Ilfov devine din nou spital de coronavirus, la doar câteva luni după ce fusese redeschis pentru toți pacienții! Decizia autorităților are legătură cu creșterea necontrolată a cazurilor noi de coronavirus depistate în fiecare zi.

Spitalul Județean Ilfov se transformă în spital covid

Secțiile ATI din București au devenit neîncăpătoare pentru pacienții de coronavirus, așa că autoritățile se pare că vor transforma din nou mai multe spitale în spitale suport coronavirus. Este și cazul Spitalului Județean Ilfov, care de la 1 octombrie va fi spital covid, potrivit profinews.ro.

”Am fost anunțați de conducere că spitalul se transformă din nou în spital de sprijin covid. Ni s-a spus că numărul mare de cazuri de coronavirus a determinat autoritățile să recurgă din nou la această soluție”, a declarat o sursă  pentru publicația respectivă.

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital covid
Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital covid

Spitalul se deschisese pentru toți pacienții în urmă cu doar trei luni

Așadar, Spitalul Județean Ilfov se va închide pentru ceilalți pacienți, urmând să rămână deschis pentru ei doar Ambulatoriul, care are doar 5 cabinete. Așa s-a întâmplat și data trecută când a fost spital covid. Acesta își recăpătase statutul îi iunie, anul curent, iar acum, la trei trei luni distanță va trata din nou doar pacienți de coronavirus.

Către Spitalul Județean Ilfov sunt deja trimise cazuri de coronavirus, iar printre ultimii pacienți se numără și Irinel Columbeanu, care a fost internat de urgență. Fostul milionar a fost adus cu ambulanța. Acesta a încercat să se trateze singur acasă în ultimele zile, însă s-a văzut depășit de situașie, așa că a pus mâna pe telefon și a cerut ajutor la 112.

Mai multe vedete s-au îmbolnăvit de coronavirus

Din primele informații, se pare că fostul om de afaceri nu se află într-o stare foarte gravă, fiind internat la salon, nu pe secția de ATI, deoarece nu a fost nevoie până acum să fie intubat de medici.

Tot la Spitalul Județean Ilfov a fost internat și manelistul Petrică Cercel, care însă după câteva săptămâni în care s-a luptat pentru viața lui, acesta a fost răpus de temutul virus. Artistul se infectase cu coronavirus la o nuntă unde a participat în luna august. S-a îmbolnăvit alături de membrii formației sale, însă doar el a făcut complicații.

La spital au ajuns cu coronavirus, în ultimele zile, și mai multe vedete și persoane publice din România. Printre acestea se numără cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, cântăreața Viorica de la Clejani, fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, dar și Loredana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...