Sperietura pe care a tras-o o vedetă de la Pro Tv. „Am păzit liftul ca niciodată în viața mea” (Exclusiv)

Beatrice Dumitru 17.11.2022, 22:46
Sperietura pe care a tras-o o vedetă de la Pro Tv. „Am păzit liftul ca niciodată în viața mea” (Exclusiv)

Andreea Marinescu, prezentatoarea știrilor Pro TV, a avut parte de o experiență neplăcută. Soțul său s-a confruntat cu probleme medicale și a fost supus unei operații, care a durat mai mult decât estimaseră inițial medicii. Acesa a povestit prin ce spaimă a trecut.

Ce a pățit soțul Andreei Marinescu

Andreea Marinescu și Adrian Tiulescu au devenit soț și soție în anul 2018, la un an după ce deveniseră părinții unui băiețel pe care l-a botezat Armin. Prezentatoarea mai are unfiu, Vladimir, în vârstă de 12 ani, din prima căsătorie.

Recent, soțul vedetei Pro TV, comisarul Adrian Tiulescu, a avut ceva probleme de sănătate și a trebuit să suporte o intervenție chirurgicală. Pentru că operația a durat mai mult decât au crezut medicii și s-a trezit mai greu din anestezie, aceasta a trecut prin mari emoții, mai ales că nu avea vești despre starea lui de sănătate.

Sperietura pe care a tras-o o vedetă de la Pro Tv. „Am păzit liftul ca niciodată în viața mea” (Exclusiv)
Andreea Marinescu prezintă știrile la Pro Tv. Sursa foto: Facebook

S-a trezit mai greu decât ar fi trebuit să o facă, iar eu simțeam că pur și simplu nu mai trece timpul ăsta ca să-și revină. Chiar a fost un moment dificil pentru mine mai mult, pentru că el era în recuperare. Dar simțeam că nu se mai termină. I-am și zis că am păzit un lift cum nu am păzit niciun lift în viața mea și vorba aceea am 20 de ani de știri! Dar așa cum am păzit liftul acela din care trebuia să iasă el în momentul în care era scos la reanimare, nu cred că am păzit până acum cu sfințenie niciun alt lift”, a mprturisir Andreea Marinescu pentru Playtech.ro.

Obiceiul pe care îl are Andreea Marinescu și fiii săi

Acum lucrurile merg foarte bine, mai ales că soțul vedei s-a recuperat și este sănătos. Deși și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor, Andreea Marinescu a vorbit și despre familia sa și a spus că i-a crescut pe cei doi copii împreună cu cele două bunici care fac tot posibilul să se ocupe de nepoți. Mama ei locuiește în Piteșți, iar soacra în București.

Avem două bunici, care sunt nu implicate, foarte implicate, foarte drăguțe, foarte prezente și foarte dedicate, la fel ca bunicii. Atât soacra mea, cât și mama mea sunt parte din viața noastră și le mulțumesc pentru asta, pentru că fără ele ar fi cu adevărat dificil. Am crescut copiii împreună, în momentul în care sunt la serviciu, ele vin acasă și au grijă de nepoți așa cum trebuie”, a mai spus Andreea Marinescu.

Prezentatoarea TV a mai dezvăluit că atunci când este la jurnal, atât ea cât și cei mici respectă întotdeauna un obicei.

Ei mă văd la televizor, avem și semnele noastre mici în momentul în care ei au câteva probleme pe care nu le-am putut regla, nu știu, poate o răceală, poate că au rămas cu o tristețe acasă. Avem niște semne mici pe care le facem în momentul în care eu sunt în direct ca să știe clar că mă gândesc la ei, că sunt acolo, chiar dacă sunt la serviciu. Avem niște mici secrete”, a mai spus prezentatoarea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...