Spectatorii s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat în timpul concertului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian. Toată lumea a rămas fără cuvinte

Ioana Bucur 18.12.2021, 23:26
Spectatorii s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat în timpul concertului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian. Toată lumea a rămas fără cuvinte

Au fost momente de nedumerire și revoltă pentru spectatorii care au participat la concertul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian. Nimeni nu înțelegea ce se întâmpla, de fapt, pe scena de la Sala Palatului din București. În cele din urmă, organizatorii au oferit celor din public primele explicații.

Ce s-a întâmplat în timpul concertului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat în urmă o suferință uriașă nu doar pentru familia și prietenii săi, ci și pentru românii care se bucurau de fiecare apariție a artistului lor de suflet. Sâmbătă seara, Sala Palatului din București a fost plină de spectatori emoționați.

De data asta, oamenii nu au venit pentru a-l vedea pe scenă pe regretatul artist, ci pentru un concert dedicat memoriei acestuia.

Doar că emoțiile celor din sală au fost înlocuite, la un moment dat, de nedumerire și revoltă. Spectacolul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian s-a întrerupt, iar după câteva minute bune, unii spectatori au crezut că evenimentul ar putea fi anulat. Conștienți de nemulțumirile publicului, organizatorii le-au oferit celor prezenți câteva explicații, prezentatoarea spectacolului cerându-și iertare pentru întârzierile provocate de unele probleme tehnice ce urmau să fie remediate.

„Din cauza acestei defecțiuni tehnice, ne vedem nevoiți să luăm o pauză de zece minute, și să reglăm imediat acest lucru. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a anunțat prezentatoarea evenimentului, potrivit wowbiz.ro.

Spectatorii s-au speriat când au văzut ce s-a întâmplat în timpul concertului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian

„Am momente de rătăcire”

La 40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei, copilul de suflet al artistului, a postat pe pagina sa Facebook un mesaj emoționant pentru mentorul său, tânărul mărturisind că nici acum nu a putut să se împace cu gândul că interpretul nu mai este.

„Maestre, sufletul dumneavoastră bun și cald s-a ridicat la ceruri acum două zile (40 de zile pe 15 Decembrie) și m-am gândit să vă scriu un mesaj: „Nene, dacă v-ați întoarce, măcar o oră, aș avea multe să vă spun, mi-e dor de dumneavoastră și îmi este greu să accept… am momente de rătăcire, momente în care nu știu ce să fac, cum să fac, momente în care am nevoie de sfatul dumneavoastră…”, este mesajul postat de Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de Facebook.

Alin l-a cunoscut pe Petrică Mîțu Stoian la un concurs de talente la care a participat și la care artistul era invitat în calitate de jurat. Tânărul l-a impresionat pe celebrul interpret, care l-a luat apoi sub aripa sa.

Urmăriți Impact.ro și pe