Soţia lui Rică Răducanu se afla la Matei Balş în momentul izbucnirii incendiului. „Sunt supărat, singur”

Cristian Cojocaru 30.01.2021, 12:11
Soţia lui Rică Răducanu se afla la Matei Balş în momentul izbucnirii incendiului. „Sunt supărat, singur”

Data de 29 ianuarie 2021 a mai marcat o dramă în inimile românilor. Incendiul de la Institutul Matei Balş din Capitală a șocat cetățenii încă de la primele ore ale dimineții, printre aceștia aflându-se și soţia lui Rică Răducanu.

La Matei Balş se afla soţia lui Rică Răducanu

Fostul sportiv Rică Răducanu poate spune că a scăpat ca prin urechile acului. Acesta a fost externat cu foarte puțin timp înaintea izbucnirii incendiului de la Institutul Matei Balș din Capitală. Rică Răducanu a oferit o declarație în exclusivitate pentru Antena Stars, menționând starea sa de sănătate dar și faptul că soția lui se află încă se află internată în unitatea sanitară.

Cei doi soți au fost diagnosticați cu Covid-19, fiind expuși unui mare risc. Dacă fostul fotbalist s-a refăcut rapid și a fost externat, soția lui, mai puțin norocoasă, a dezvoltat o formă mai severă a infecției, astfel, încă se află internată la Matei Balș. Rică Răducanu fusese internat chiar în salonul în care au izbucnit flăcările. Se bucură de norocul pe care l-a avut dar și de faptul că soția lui a fost ferită.

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Acum am alte belele, mi-am infectat nasul, mi s-a umflat, abia stau și mă doare de mor, vreau să văd unde mă duc, dar e și sâmbătă… Nu știu ce am făcut”, a spus Rică Răducanu pentru Antena Stars.

Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla - Rică Răducanu
Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla – Rică Răducanu

Fostul sportiv povestește despre situația de la Institut

Rică Răducanu a ținut să le mulțumească medicilor care au avut grijă de el. Pe de altă parte, acesta menționează faptul că Matei Balș este foarte aglomerat, astfel că mulți dintre medici ajung să fie depășiți de situația actuală în contextul pandemic.

„Am fost chiar acolo unde a luat foc. La pavilionul 5. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația. Știi cum e, chiar dacă sunt noi instalațiile, astea sunt vechi, dar se mai găsește câte o nenorocire când e așa o aglomerație”, a mai adăugat acesta.

Deși cei doi soți vorbesc zilnic la telefon, fostul fotbalist mărturisește că îi displace felul în care se simte soția lui. Aceasta mai suferă și de o afecțiune la nivelul rinichilor.

„Am folia asta, bag mâna pe nas, am un corp în nas, l-am rupt și s-a umflat tot. Nu prea respir calumea, că s-a umflat. Eu și așa nu respir. Cu nevasta vorbesc dimineața și seara, altfel, stă prin aparate. E binișor a zis ea, dar nu prea-mi place cum vorbește la telefon. Ea are și probleme cu rinichii și e mai greu, e mai plinuță”, a mai transmis Rică Răducanu pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe