Soția lui Dan Petrescu arată fabulos la 45 de ani. Are un corp de revistă și nu ezită să se pozeze provocator

Stan Filon 23.06.2023, 23:14

Soția lui Dan Petrescu arată fabulos la 45 de ani! Are un corp de revistă și nu ezită să pozeze provocator, ori de câte ori are ocazia. Ei bine, recent, Adriana Petrescu a avut timp să se pozeze în vacanță, deoarece a plecat să se relaxeze în Europa!

Soția lui Dan Petrescu arată fabulos la 45 de ani

Dan Petrescu, fostul antrenor al lui CFR Cluj, are o familie frumoasă. Soția sa, Adriana, îi este alături de mai bine de 20 de ani, iar împreună au o fiică, pe Jennifer. Antrenorul și-a ținut familia departe de ochii presei, însă fotografii cu soția sa apar mai mereu pe conturile ei sociale.

Ei bine, Adriana Petrescu arată fabulos la 45 de ani și nu se sfiește să o arate. Își ațâță urmăritorii cu poze provocatoare, în costum de baie și se vede că se mândrește cu corpul său bine lucrat la sală. Adriana este și ea pasionată de sport. Practică fitness-ul, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Sotia lui Dan Petrescu arata fabulos la 45 de ani
Sotia lui Dan Petrescu arata fabulos la 45 de ani

„Frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate”

Mai mult, Adriana are chiar propria afacere în acest domeniu. Mai exact, are o sală de fitness. Soția lui Dan Petrescu împărtășește fanilor săi din mediul online metode de înfrumusețare naturale!

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, spunea soția lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu se pregătește de dubut pe banca tehnică a echipei sud coreene Jeonbuk

În timp ce Adriana este plecată în vacanță prin Europa, partenerul său de viață se pregătește pentru primul său meci pe banca tehnică a echipei sud-coreene Jeonbuk Hyundai Motors, câștigătoare a nu mai puțin de cinci titluri în Coreea de Sud. Românul în vârstă de 55 de ani a recunoscut că acesta este cel mai important club de fotbal unde a lucrat până acum.

”Este o onoare pentru mine să fiu la cel mai mare club din Coreea și Asia. Sunt foarte încântat, sunt foarte fericit să fiu aici. Am o mare experiență ca antrenor, dar cred că acesta este cel mai mare club pe care l-am antrenat în cariera mea și asta este o mare responsabilitate.

Când antrenam în China (n.r. – pe JS Suning), jucam în Liga Campionilor împotriva lui Jeonbuk, iar pe vremea aceea echipa era foarte bună. Și când am venit în oraș, am văzut condițiile foarte bune de aici, suporterii, totul. Am fost impresionat de ceea ce am văzut și chiar visam într-o zi să antrenez un club ca acesta”, a declarat Dan Petrescu atunci când a fost prezentat oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...