Soț și soție au murit de Covid-19, în același timp, ținându-se de mână. Povestea lor a emoționat o lume întreagă

Andreea Bisinicu 19.12.2020, 14:28
Soț și soție au murit de Covid-19, în același timp, ținându-se de mână. Povestea lor a emoționat o lume întreagă

Soț și soție au murit de Covid-19, în același timp, ținându-se de mână. Povestea lor a emoționat o lume întreagă. Când crezi că iubirea adevărată nu mai există, mai bine arunci un ochi peste relația asta frumoasă a doi profesori, care au murit împreună, pentru că nu și-au putut imagina viața unul fără celălalt.

Soț și soție au murit de Covid-19, în același timp, ținându-se de mână

La bine și la greu, într-adevăr. Paul și Rose Mary Blackwell reprezintă dovada că dragostea adevărată trece de barierele existenței și tinde spre infinit. Căsătoriți timp de 30 de ani, ce doi soți au murit împreună din cauza complicațiilor Covid-19, împărtășind o ultimă îmbrățișare. S-au stins în timp ce se țineau de mâini, strângând, de asemenea, palmele copiilor lor. Paul Blackwell, în vârstă de 62 de ani, și Rose Mary Blackwell, în vârstă de 65 de ani, s-au stins din viață acum câteva zile. Cei doi contactaseră o formă agresivă a coronavirusului și au fost ținuți două săptămâni la terapie intensivă. De câteva zile nu mai puteau respira singuri si au conectați la aparate de ventilație mecanică, conform spuselor fiului lor Shawn Blackwell, scriu cei de la CNN.

Amândoi erau profesori la „The Grand Prairie Independent School District” din Grand Prairie, Texas. Rose Mary preda cursuri pentru clasa a doua și tocmai împlinise 20 de ani de muncă la Travis World Language Academy. Paul a fost profesor de educație fizică și antrenor de fotbal la Fannin Middle School. Shawn Blackwell a spus că părinții săi au lucrat până când s-au îmbolnăvit în decembrie. După câteva zile, familia a luat decizia dificilă de a-i elimina de la sprijinul pentru viață, după ce medicii au confirmat că nu există nicio șansă de recuperare.

„Medicii au spus că nu au văzut deloc progrese și că funcțiile lor vitale generale au scăzut încet. Au ajuns în punctul în care aproape dispăruseră și nu mai puteau face nimic altceva. Eu și fratele meu am ajuns la concluzia de a-i lăsa să plece împreună, în pace. Ei erau împreună și se țineau de mână. Eu și fratele nostru țineam și mâinile părinților mei, așa că toți patru ne țineam reciproc de mâini așa cum erau, deconectați de la aparate.”, a declarat emoționat Shawn Blackwell pentru CNN.

Ce mesaj au transmis reprezentantii scolii unde lucrau Paul si Rose Mary Blackwell, după ce au murit cei doi
Ce mesaj au transmis reprezentantii scolii unde lucrau Paul si Rose Mary Blackwell, după ce au murit cei doi

Ce mesaj emoționant au transmis reprezentanții școlii unde lucrau cei doi profesori

Soț și soție au murit de Covid-19, în același timp, ținându-se de mână. „The Grand Prairie Independent School District” și-a exprimat condoleanțele familiei și comunității școlare într-o postare pe rețelele de socializare. O pagină GoFundMe a fost organizată pentru a ajuta la strângerea de fonduri de ajutor pentru soții Blackwell, pe măsură ce se fac aranjamente pentru pierderea lor. Cuplul lasă în urmă patru copii și 20 de nepoți, care le vor duce dorul pentru restul vieții lor.

„Cu mare tristețe raportăm pierderea a doi membri ai personalului GPISD după o luptă curajoasă cu COVID-19. Ne va fi tare dor de Rose Mary și Paul. Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate către familie, prieteni, colegii de muncă și studenții, atât actuali, cât și foști. Consilierii vor fi în ambele campusuri săptămâna aceasta pentru a oferi sprijin suplimentar personalului și studenților.”, au scris reprezentanții școlii pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe