Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, lăsaţi fără telefoane în Grecia. Condiţiile grele în care trebuie să stea cei trei Chefi

Andra Daoud 22.02.2022, 10:43
Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, lăsaţi fără telefoane în Grecia. Condiţiile grele în care trebuie să stea cei trei Chefi

Aventura Chefi fără limite a început pentru cei trei chefi, dar și pentru cei 18 concurenți. Timp de aproape două luni, echipa străbate Grecia și participă la probe de gătit care mai de care mai originale. Irina Fodor i-a surpins pe chefi, dar și pe concurenți încă de la început, când i-a lăsat fără telefoane. Cum au reacționat și cui îi va fi cel mai greu să reziste atâtea zile fără mobil.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, lăsaţi fără telefoane în Grecia

Aventura Chefi fără limite este o provocare în toate sensurile, atât pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, cât și pentru cei 18 concurenți care au intrat în competiție. Echipa va sta, timp de aproape două luni, în condiții nu tocmai de lux, ba chiar „suburbane” pe alocuri, după cum i-a anunțat prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor.

Chiar la începutul show-ului, chefii au rămas fără telefoanele mobile, iar chef Bontea a spus că nu știe ce va face colegul lui, Florin Dumitrescu, fără telefon, pentru că este dependent de el. Echipele au primit fiecare câte un telefon și singura persoană cu care pot comunica este Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii.

Sunt foarte prins de telefonul meu. Sper să nu fie până la finalul sezonului, sper să mi-l iau înapoi repede”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, lăsaţi fără telefoane în Grecia. Condiţiile grele în care trebuie să stea cei trei Chefi
Aventura Chefi fără limite a început

Condiţiile grele în care trebuie să stea cei trei chefi

Chefii și concurenții au avut un șoc atunci când au văzut în ce condiții vor locui pe parcursul competiției. „Poftim? Băi, ești nebun? Nu cred așa ceva””, „Nu există, n-ai cum să dormi în așa ceva!”, „Unde este dușul? Chiuveta este dușul! Deci, noi practic trebuie să facem duș în fața chiuvetei, care este și în fața WC-ului”, „Am vrut să o strig pe maică-mea, dar nu cred că mă auzea, să zic unde m-ai lăsat să plec?” – au fost doar câteva dintre reacțiile concurenților, la vederea locului unde vor fi cazați.

Cei trei chefi și cei 18 concurenți pornesc în aventura mediteraneană, pentru a descoperi noi arome, gusturi și preparate locale. Telespectatorii vor vedea peisajele superbe din Grecia, dar și misiuni pline de suspans și tensiune, rețete tradiționale și competiție în adevăratul sens al cuvântului. Chefi fără limite este luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Fiecare echipă are câte 6 concurenți, iar chefii trebuie să îi împartă pe aceștia în echipe de câte 2, care vor participa la misiuni simultane. Fiecare probă este legată de bucătărie și ingrediente specifice Greciei și, odată câștigate, aduc avantaje importante în proba pentru imunitate.

 

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe