Soluția minune anti-țânțari. Metoda simplă cu bicarbonat de sodiu care te scapă de aceste insecte

Nicu Stan 04.08.2021, 13:39
Soluția minune anti-țânțari. Metoda simplă cu bicarbonat de sodiu care te scapă de aceste insecte

Soluția minune anti-țânțari. Metoda simplă cu bicarbonat de sodiu care te scapă de aceste insecte. Nesuferitele insecte vor rămâne istorie după ce vei fi aplicat această soluție anti-țânțari prin casă. Cum se face soluția minune anti-țânțari, vedeți în articolul de mai jos.

Cum scapi de țânțari cu soluția pe bază de bicarbonat de sodiu. Ce ai de făcut

Aceasta este sSoluția minune anti-țânțari. Metoda simplă cu bicarbonat de sodiu care te scapă de aceste insecte în scurt timp.

Odată cu canicula care ne persistă ziua, vin și țânțarii care fac românilor nopți albe. Este o rețetă simplu de preparat acasă și care are drept ingredient principal bicarbonatul, te ajută să scapi de aceștia.

Cum scapi rapid de tantari
Cum scapi rapid de tantari

Temperaturile ridicate, rai pentru țânțari

De asemenenea, temperaturile foarte ridicate din sezonul estival cu care ne luptăm aduc după ele și numeroase gângănii pe timp de zi, însă noaptea este de-a dreptul o invazie de țânțari.

Cu siguranță ai în bucătărie un plic de bicarbonat de sodiu pe care-l vei considera ca aurul după ce-l vei folosi pentru eradicarea țânțarilor. Nu te grăbi să cumperi fel de fel de produse scumpe din farmacii sau de la supermarket împotriva țânțarilor.

Scapă eficient de țânțari

De cele mai multe ori cele mai simple variante sunt și cele cu cele mai bune rezultate. De asemenea, o metodă naturală și eficientă pentru a te putea ajuta să scapi de insecte este o soluția pe bază de bicarbonat de sodiu.

Ingrediente necesare

– o linguriţă de ulei de măsline
– o linguriţă de bicarbonat de sodiu
– 5 linguri de oțet de mere

Trebuie să amesteci bine cele trei lucruri scrise în rețeta minune. Mai bine ar fi să folosești un recipient mai vechi în care ai avut deja o soluție pentru exterminarea acestor insecte. Este mai ușor de aplicat direct pe piele. Nu vei mai avea probleme cu insectele, întrucât mirosul format din cele 3 ingrediente nu le va plăcea deloc acestora, astfel că nu se vor mai apropia de tine.

Ce îi mai pune pe fugă pe țânțari?

-Mirosul de bețișoare parfumate și de frunze de nuc nu este pe placul țânțarilor. Dacă adori mirosul de cuișoare, poți presăra puțin într-un recipient cu puțin ulei esențial într-un recipient pe care să-l lași în apartament.

-De asemenea, uleiul esențial de mușcată gonește și el țânțarii. Se amestecă o picătură de ulei esențial de mușcată cu 10 picături de ulei vegetal și se aplică pe zonele expuse.

Este strict interzis folosirea uleiului de mușcată în timpul sarcinii sau al alăptării. În plus, și uleiul de cuișoare este eficient împotriva insectelor. Poți turna uleiul într-un recipient mic pe care să îl alimentezi periodic cu picături.