Soluția banală cu bicarbonat de sodiu care te scapă de petele de pe gulerele cămășilor. Rezultate excelente

Diana Radu / 28.05.2020, 11:56
Soluția banală cu bicarbonat de sodiu care te scapă de petele de pe gulerele cămășilor. Rezultate excelente

Zilele călduroase de vară fac ca spălarea cămășilor să fie o adevărată corvoadă, deoarece gulerele acestora absorb imediat transpirația și capătă pete gălbui, care ies foarte greu la spălat. Ei bine, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu aceste pete nu îți vor mai da bătăi de cap.

Cum te scapă bicarbonatul de sodiu de petele de pe gulerele cămășilor

Pentru a curăța perfect gulerele cămășilor trebuie doar le pui într-un lighean la înmuiat, iar peste să presari două-trei linguri de bicarbonat de sodiu. Soluția se lasă să acționeze cel puțin jumătate de oră. Bicarbonatul de sodiu are capacitarea de a degresa dungile de transpirație și de a elimina sarea din material. După ce timpul de așteptare s-a scurs, spală cămășile la mână cu un detergent delicat sau pune-le în mașina de spălat. La final, vei vedea că nu vor mai fi dungi galbene pe gulerul cămășii.

bicarbonat de sodiu, pete, gulerele camasilor
Cum te scapă bicarbonatul de sodiu de petele de pe gulerele cămășilor

O alternativă a bicarbonatului de sodiu este șamponul obișnuit. Cămășile se pun la înmuiat în apă caldă, iar peste de adaugă câteva picături de șampon și se lasă o jumătate de oră. Apoi, se freacă petele de pe guler cu ajutorul unei periuțe de dinți, după care se cșătește cu apă curată. Vei vedea că este mult mai curat, iar petele au dispărut. Apoi poți pune cămașa la spălat, la programul tău obișnuit pentru rufele de zi cu zi.

De asemenea și detergentul de vase este foarte eficient în eliminarea petelor de pe cămăși. Se repetă procedeeul de mai sus, doar că în loc de șampon se adaugă detergent de vase și sucul de la o lămâie proaspăt stoarsă și se lasă la înmuiat un sfert de oră. Apoi se freacă ușor cu o periuță de dinți moale, după care se clătește cu apă caldă. Rezultatele vor fi uimitoare!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI