Situație revoltătoare în cazul Caracal! Anunțul copleșitor al familiilor Măceșanu și Melencu. Ce se întâmplă cu ancheta

Andrei Cezar 06.06.2020, 13:42

Tribunalul Olt a trimis vineri dosarul din cazul Caracal la Curtea de Apel Craiova. Avocații familiilor Melencu și Măceșanu au depus contestații și doresc ca dosarul să revină pe masa procurorilor. La sfârșitul săptămânii viitoare va fi stabilit un termen în acest sens.

Situație revoltătoare în cazul Caracal

În cursul acestei săptămâni, Tribunlul Olt a decis că poate începe judecarea pe fond a dosarului Caracal. Familiile celor două fete răpite, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, au depus contestații și doresc ca dosarul să se reîntoarcă pe masa procurorilor.

Vineri, mama Luizei, împreună cu avocata Carmen Obârșanu au mers la Tribunalul Olt pentru studierea dosarului și depunerea contestațiilor, potrivit România TV.

Doi judecători de la Curtea de Apel Craiova vor trebui să se pronunțe cu privire la contestaţiile depuse de familiile celor două fete, un verdict în acest sens fiind aşteptat către sfârşitul săptămânii viitoare.

De verdictul magistraților craioveni depinde dacă dosarul merge înapoi la procurori, sau dacă se va reîntoarce la Tribunalul Olt, acolo unde va începe judecarea pe fond.

Situație revoltătoare în cazul Caracal! Anunțul copleșitor al familiei Măceșanu și cea a Luizei
Situație revoltătoare în cazul Caracal! Anunțul copleșitor al familiei Măceșanu și cea a Luizei

Mama Luizei: ”Fata mea nu a fost omorâtă”

Familiile celor două fete dispărute sunt extrem de dezamăgite de decizia magistraților de a se începe judecarea procesului pe fond. Mama Luizei declara miercuri, sfâșiată de durere:

Nu m-am asteptat. Nu ma gandeam că instanţa o sa ne ingroape copilul de viu. E greu. Am asteptat si nu stiu ce interese sunt. A comis aceste fapte. Luiza nu a fost omorâtă. Sunt sigură că a fost traficată. Dar nu ştiu ce interese sunt. Merg cu doamna avocat sa depunem contestatie”

Familia Măceșanu a hotărât, de curând, să solicite disjungerea cazului fiicei lor, de cel al Luizei Melencu. Această decizie este una strategică, potrivit lui Alexandru Cumpănașu, care a explicat că nu există niciun conflict între familiile celor două fete, așa cum se vehicula în spațiul public.

”Apărarea juridică ne-o facem în funcție de cum consideră fiecare familie/avocat că este mai bine, din punct de vedere uman și de colaborare între familii UNITATEA este foarte importantă și vom lupta în continuare împreună pentru ADEVĂR!”, a spus Cumpănașu.

Urmăriți Impact.ro și pe