Site-urile pe care poți găsi bilete de avion ieftine. Unde trebuie să cauți și ce destinații sunt în top

Daria Petrescu 21.08.2020, 21:45
Site-urile pe care poți găsi bilete de avion ieftine. Unde trebuie să cauți și ce destinații sunt în top

Atunci când plănuiți să plecați în vacanță, primul lucru la care vă gândiți, este de cele mai multe ori, cum să vă procurați bilete mai ieftine. Destinații sunt multe, la fel și ofertele agențiilor de turism, însă, pentru a veni în ajutorul celor care sunt în pană de idei, iată câteva site-uri unde veți găsi bilete ieftine de avion. Companiile aeriene se întrec în a face oferte care mai de care mai accesibile. Înainte de a pleca în vacanță, stai cu ochii pe site-urile prezentate mai jos, pentru a primi cele mai bune oferte. Iată unde trebuie să cauți și ce destinații sunt în top.

Site-urile pe care poți găsi bilete de avion, la prețuri accesibile

Skyscanner

Skyscanner este un site premiat și apreciat de publicații internaționale ca The Independent, The Guardian, Which? Travel sau BBC Radio 1. Pe acest site, găsiți  cele mai bune oferte. Milioane de oameni îl accesează, mai ales că este unul renumit. Skyscanner compară milioane de zboruri, pentru a-ți oferi variante ieftine.

Momondo

Momondo este unul dintre cele mai căutate site-uri atunci când vine vorba de zboruri ieftine. Au oferte de călătorie accesibile, pentru toate buzunarele. Așa că, nu ezita să îl folosești atunci când vrei să cumperi biletele de vacanță. Pe lângă prețurile pentru zboruri, găsești hoteluri și servicii de închiriere mașini.

Site-urile care îți oferă cele mai bune prețuri la biletele de avion
Site-urile care îți oferă cele mai bune prețuri la biletele de avion

Dohop

În 2016, Dohop a fost apreciat de industrie și a câștigat premiul „The World’s Leading Flight Comparison Website“ la World Travel Awards.  De aceea, este unul dintre cele mmai accesate site-uri, ce oferă servicii de nerefuzat. Aici, găsiți cele mai bune rute și conexiuni între două destinații, la un preț avantajos.

Fly

Fly recomandă, în cel mai simplu mod și în timp real, cele mai bune oferte, ce includ și taxele, astfel încât să poți vedea costul total.  Este un motor de căutare care analizează sute de site-uri, pentru a vă oferi cele mai avantajoase prețuri. Pe site, găsiți și taxele, pentru a afla care este costul total.

Flightfox

Flightfox are cei mai buni experți în turism, care planifică pentru tine orice călătorie cu avionul. În cazul în care planificați o călătorie, poți trimite pe site o solicitare, pentru a afla toate informațiile. Ți se va răspunde în timp util la întrebări.

Kayak

Kayak îți oferă toate informațiile de care ai nevoie când îți planifici vacanța. Asta, doar pentru a lua cea mai bună decizie în privința călătoriei.  Este o companie globală ce analizează ofertele site-urilor de turism. Aici vorbim de agențiile online, site-urile companiilor aeriene, hoteluri și firme.

 

Urmăriți Impact.ro și pe