Simona Țăranu, despre prima întâlnire dintre tatăl și soțul ei: “Țin minte și acum că a reacționat așa, dar nu i-a zis-o” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 21.11.2023, 21:04

Prezentatoarea de la Digi Sport, Simona Țăranu, și-a întâlnit sufletul pereche, pe Florin, încă din perioada liceului. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, ea ne-a povestit despre prima întâlnire dintre tatăl ei și iubitul ei de la acea vreme, care, între timp i-a devenit soț. Părintele ei nu a fost deloc impresionat de acesta, remarcându-i frizura în trend la acea vreme, dar deloc potrivită din punctul lui de vedere. Din fericire, tatăl Simonei i-a împărtășit impresia despre el în absența lui.

Simona Țăranu: “Tata nu mi-a permis să mă vopsesc”

Simona Țăranu nu a fost genul de adolescentă excentrică nici ca look și nici ca vestimentație. Vedeta TV ne-a mărturisit că tatăl ei nu era deloc de acord cu astfel de lucruri. O singură dată și-a făcut, în secret, câteva șuvițe, dar, din fercire, au trecut neobservate.

De-a lungul timpului, ce experimente ai făcut cu podoaba capilară?

O să te surprind! Dacă mă vopseam sau, nu știu, mă tundeam în tendințe, aveam de-a face cu un părinte nervos. Nu, tata nu mi-a permis să mă vopsesc și nici să îmi fac tot felul de tunsori, să adopt tot felul de tunsori de la moda respectivă a vremii, mă refer la perioada adolescenței, perioada liceului.

Nu, nu am avut voie să mă vopsesc. Mereu era mentalitatea aceasta: o să-ți cadă părul, o să albești mai devreme. Cred că foloseau tot felul de tertipuri pentru a mă convinge să nu mă vopsesc.

Într-adevăr, fără acordul tatălui meu, am aplicat niște vopsea henna, era o vopsea, chipurile naturală la vremea respectivă, și am realizat niște șuvițe brunete, astfel încât să se vadă cât mai puțin și, bineînțeles la școală, deloc.

Și cum a reacționat tata? Te-a mai primit acasă?

Nu le-a văzut. Păi mi-era frică să nu mă mai primească. Nu le-a văzut, nu știe și evident că nu m-am dus cu acordul lui. Am făcut câteva șuvițe astfel încât să nu fie observate ușor.

Citește și Dieta cu care Simona Țăranu arată impecabil. Ce mănâncă prezentatoarea de la Digi24: „Fac eforturi mari” VIDEO EXCLUSIV

Ce alte reguli îți impuneau părinții în adolescență?

Fără machiaj la școală. Dacă aplicam o boare de mascara, fără să își dea seama, fără ojă la școală. Era într-adevăr tată meu cam rigid din punctul acesta de vedere, dar nici colegiul la care am învățat nu era atât de permisiv, încât să te duci cam cum e moda.

Simona Țăranu: “Țin minte și acum că a reacționat așa, dar nu i-a zis-o”

Când i l-ai prezentat pe actualul tău soț, cum a reacționat tata? L-a plăcut din prima sau a trebuit să treacă vreun test?

Nu a crezut că este ceva serios. Chiar a zis la un moment dat că m-a văzut cu el în fața blocului, atunci l-a cunoscut pentru prima dată, și țin minte că a zis: “Ce e cu creasta asta? Dar așa se poartă?” Tata, dar e tineresc, toți băieții își fac părul. “Ce-i cu creasta asta?” Țin minte și acum că a reacționat așa, dar nu i-a zis-o de față. A răspuns respectuos la salut, dar nu s-a arătat impresionat. Mult timp a crezut că este doar ceva așa fugitiv, de o vară. Nu cred că l-a plăcut de la început.

Dar ulterior, când lucrurile au devenit serioase, și-a schimbat părerea?

El învăța în străinătate, toată familia mutându-se înainte de revoluție în Italia. S-a speriat cred că la un moment dat că voi alege și eu acel drum și atunci nu cred că era foarte încântat.

Considera că este o prietenie de o vară, el tot pleca, evident, când începea noul an școlar, așa că a tot sperat, zic eu, până când, în primul an de facultate, i-am făcut prima vizită în străinătate și atunci părinții lui au sunat la părinții mei și cumva și-a dat seama că e o relație serioasă.

Cred că după vreo 2 ani de corespondență și de întâlnit verile și vacanțele. Nu a crezut că o să fie ceva serios și cred că nici nu și-a dorit la început.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Secretul prezentatoarei de la Digisport. Simona Țăranu e obligată să meargă la medic. „Organismul a reacționat”

Urmăriți Impact.ro și pe