Simona Halep și iubitul ei, gest uluitor: „A venit din suflet”. Ce sumă impresionantă au donat cei doi în lupta împotriva pandemiei

Diana Radu 12.04.2020, 09:58
Simona Halep și iubitul ei, gest uluitor: „A venit din suflet”. Ce sumă impresionantă au donat cei doi  în lupta împotriva pandemiei

Simona Halep și iubitul ei s-au alăturat luptei contra pandemiei. Cei doi au donat o sumă impresionantă de bani cadrelor medicale din prima linie care îți riscă viața zi de zi. Fostul lider mondial spune că a fost un gest venit din suflet.

Câți bani au donat Halep și iubitul ei pentru lupta împotriva pandemiei

Sportiva și Toni Iuruc au donat împreuna suma de 30.000 de euro pentru doctori și pentru românii care au nevoie de ajutor. Halep a spus că nu-i convine faptul că a făcut publică donația, însă este important să înțelegem că eroii din prima linie au nevoie de acești bani.

„Aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior. Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”, a declarat Simona Halep, potrivit Mediafax.

simona halep, toni iuruc, donatie, spitale, pandemie
Câți bani au donat Halep și iubitul ei pentru lupta împotriva pandemiei

Simona Halep se află în izolare la domiciliu de la începutul lunii martie. Cum se descurcă? Ei bine, tenismena a spus că face sport câte două ore pe zi și că a reușit să slăbească două kilograme. Însă, Halep recunoaște că-i lipsește foarte mult ieșirile cu prietenii.

„Îmi lipsește faptul că nu mai pot ieși cu prietenii, nu ne mai putem strânge, îmi plăcea mult să ies în oraș, să stăm, să râdem, să povestim. Eu una m-am izolat complet, nu am avut întâlnire cu cineva pe care nu-l cunosc din 9 martie! Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am făcut asta am și uitat de când! Dorm mai mult și pot să spun că e un moft”, a mai declarat Halep.

Marea tenismenă are o relație de câteva luni cu un om de afaceri miliardar, Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, recent divorțat de soția infidelă. Deși sunt împreună de puțin timp,  afaceristul o însoțește pe Simona Halep la toate competițiile, iar surse din apropierea celor doi mărturisesc că Simona și Toni nu numai că locuiesc împreună, dar au planuri serioase. Astfel, cei doi urmau să se căsătorească în secret în primăvara acestui an, însă planurile lor s-au amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe