Simona Halep și-a dat afară antrenorul din luna de miere. Cum a anunțat despărțirea de Darren Cahill

Andrei Cezar 22.09.2021, 14:50
Simona Halep și-a dat afară antrenorul din luna de miere. Cum a anunțat despărțirea de Darren Cahill

Șoc în lumea tenisului! Aflată în luna de miere, Simona Halep a anunțat că se desparte de antrenorul său, Darren Cahill, cu care a colaborat mai bine de șase ani și alături de care a obținut una dintre cele mai mari performanțe: câștigarea primului ei turneu de Grand Slam, Roland Garros. Este pentru a doua oară când cei doi se despart, după ce în 2018, Cahill a anunțat că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia.

Aflată în luna de miere, Simona Halep a luat o decizie radicală: l-a dat afară pe antrenorul său, Darren Cahill

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în vacanță, după ce miercuri, 15 septembrie, și-au oficializat relația în fața ofițerului stării civile. Cei doi au ales o destinație aproape de România și foarte populară printre conaționalii noștri: Bodrum, Turcia. 

Simona Halep a luat o decizie radicală, iar în urmă cu scurt timp, fostul lider WTA a anunțat, de pe malul Mării Egee, că întrerupe colaborarea cu antrenorul său Darren Cahhill, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

După șase ani minunați de lucru împreună, Darren Cahill și eu am decis că este timpul să punem capăt relației noastre de lucru. Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut un jucător de tenis mai bun și o persoană mai bună”, este mesajul Simonei.

După cununia celor doi de săptămâna trecută, Darren Cahill a ținut să îi felicite pe soții Halep-Iuruc pentru pasul important făcut în viața personală. El a postat pe Twitter câteva fotografii de la evenimentul lor alături de mesajul: „Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”

Simona Halep și Darren Cahill au mai întrerupt o dată colaborarea

La începutul anului 2019, Simona Halep și Darren Cahill au întrerupt pentru prima dată colaborarea. Cel care a luat acestă decizie a fost antrenorul româncei, australianul motivând la vremea respectivă că a ar fi avut anumite probleme în familie.

Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, a anunţat Cahill în noiembrie 2018.

Reacția Simonei Halep nu a întârziat să apară. Sportiva i-a transmis un mesaj de mulțumire și recunoștință.

 Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând”, a spus atunci sportiva noastră.

Ulterior, în decembrie 2019, cei doi au reluat colaborarea și a continuat până astăzi, când Simona a anunțat că se desparte de antrenorul australian.

Urmăriți Impact.ro și pe