Simona Halep, mărturisiri uimitoare: „Singurul vis neîndeplenit este să mă mărit și să devin mamă”. Ce plănuiește sportiva

Diana Radu 05.03.2020, 10:37
Simona Halep, mărturisiri uimitoare: „Singurul vis neîndeplenit este să mă mărit și să devin mamă”. Ce plănuiește sportiva

Simona Halep a dezvăluit în cel mai recent interviu acordat ce planuri de viitor are. Sportiva a mărturisit că are un vis neîmplinit și anume acela de ase căsători și de a deveni mamă. Dacă despre nuntă se cunosc deja detaliile, iată când plănuiește Halep să renunțe la tenis pentru a deveni mamă!

Simona Halep vrea să se căsătorească și să devină mamă

Sportiva noastră a vorbit în cadrul unui interviu despre viața sa profesională, dar și despre cea personală. Dacă despre cariera sa, Halep se declară mulțumită și spune că și-a îndeplinit toate dorințele, nu la fel stau lucrurile și pe plan personal. Ocupanta locului 2 WTA își dorește să se căsătorească și să aducă pe lume un copil.

„Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a mărturisit campioana de la Wimbledon, potrivit Mediafax.

simona halep, casatorie, copii, planuri de viitor
Simona Halep vrea să se căsătorească și să devină mamă

Simona Halep a marcat de-a lungul carierei sale 20 de titluri WTA, printre care două turnee de Mare Şlem, Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019). Despre începuturile carierei sale în tenis, Halep a povestit că se temea foarte tare în anii de debut de jucătoare, precum: Alexandra Damaschin şi Alexandra Cadanţu, însă situația s-a schimbat și sportiva a căpătat mai mult curaj după ce le-a învins prima oară.

„Când aveam 10-11 ani mă bătea foarte des Alexandra Damaschin. Toate meciurile contra ei erau grele. Schimba des ritmul şi nu prea ştiam ce să fac împotriva ei. Şi cu Alexandra Cadanţu meciurile erau strânse. Totul până la un anumit punct: când am reuşit să le înving, a fost mult mai uşor mental să joc contra lor”, a povestit Simona Halep într-un interviu acordat pentru tiebreak.ro.

Simona Halep urmează să participe în luna martie la turneul de la Indian Wells, care se va desfășura în intervalul 11-22. Apoi, în aprilie va juca la un turneu în Miami, ce se v-a desfășura în perioada 24 aprilie și 4 mai.

Urmăriți Impact.ro și pe