Simona Halep, mai sinceră ca niciodată: ”Trebuie să am mereu pe cineva lângă mine”. Ce urăște să facă

Diana Radu 03.03.2020, 12:53
Simona Halep, mai sinceră ca niciodată: ”Trebuie să am mereu pe cineva lângă mine”. Ce urăște să facă

Simona Halep a dezvăluit în cadrul celui mai recent interviu acordat ce probleme a întâmpinat cu toți antrenorii pe care i-a avut. De asemenea, tenismena a spus cu sinceritate că urăște din tot sufletul antrenamentele fizice. Iată ce a mai dezvăluit Halep din culisele antranamentelor!

Simona Halep, despre antrenamentele fizice: ”Urăsc să alerg”

Tenismena a declarat că în ciuda faptului că nu-i place să i se spună ce să facă a avut întotdeuna nevoie de un antrenor. De asemenea, Halep a mai spus și că obișnuiește să se plângă mereu la antrenamente și să se întrebe dacă chiar trebuie să respecte și să urmeze instrucțiunile antrenorilor.

„Când îmi pun ceva în minte, o pot face, dar trebuie să am mereu pe cineva lângă mine, nu știu de ce. Nu am făcut multe lucruri singură. Întotdeauna am făcut tot ce mi-au spus antrenorii, dar mă plâng mereu (…). De când joc tenis știu că îmi spuneam tot timpul, când un antrenor îmi cerea să fac un anumit exercițiu: ‘Trebuie să fac asta din nou? De ce trebuie să fac asta?”, a explicat campioana noastră, potrivit Fanatik.

simona halep, tenis, sinceritate
Simona Halep, despre antrenamentele fizice: ”Urăsc să alerg”

Simona Halep a mai spus și că nu suportă antrenamentele fizice intense, care presupun alergarea, dar că nu a ieșit niciodată din cuvântul antrenorilor. Motivul pentru sportiva detestă acest lucru este pentru că se plictisește să alerge pe distanțe mari, cum ar fi 10 kilometri. În plus, resimte tensiune în zona genunchilor și a gleznelor. Însă, scăparea sa a venit odată cu Darren, antrenorul sportivei care este de părere că nu este nevoie să alergi atât de mult în tenis.

Halep are probleme și cu ridicarea greutăților, deoarece astfel de exerciții pun presiune pe coloană, drept pentru care le evită. Chiar ea a spus că dacă ridică greutăți foarte mari are nevoie de o săptămână și uneori chiar de două pentru a se reface.

Însă, antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, nu o lasă pe sportivă să renunțe atât de ușor, ci o încurajează să continue antrenamentele, deoarece odată cu înaintarea în vârstă mușchii trebuiesc antrenați mult mai bine pentru a susține tendoanele și oasele.

Urmăriți Impact.ro și pe