Simona Halep, imagini în premieră. Unde a fost împreună cu iubitul

Marian Cărăvan 09.09.2020, 11:52
Simona Halep, imagini în premieră. Unde a fost împreună cu iubitul

Simona Halep și-a construit cu trudă un nume în tenisul mondial. Cu 21 de turnee câștigate în cariera sa, dintre care două de Grand Slam, constănțeanca este una dintre sportivele de top ale lumii. S-a ținut departe de scandaluri și a fost discretă în ceea ce privește viața privată. Totuși, campioana le-a împărtășit fanilor anumite momente de suflet. Au apărut imagini în premieră cu Simona Halep.

Imagini în premieră cu Simona Halep. Unde a fost împreună cu iubitul

Bucuria câștigării unui turneu de tenis nu se compară totuși cu un eveniment important din familie. Luna trecută, Simona Halep a câștigat de o manieră entuziasmantă turneul internațional de la Praga, obținând al 21-lea titlu al carierei, însă bucuria obținerii acestui trofeu nu se poate compara cu ceea ce a trăit acum în urmă cu puțin timp marea noastră campioană. Simona Halep a trăit un moment emoționant în familia sa și a dorit să împărtășească fanilor această bucurie: creștinarea nepoțelului său Stere, care a venit pe lume la data de 19 iulie.

Simona Halep a postat pe o rețea de socializare un album de la acest eveniment important, cu momente de suflet pentru familia campioanei de la Wimbledon.

Cea mai bună tenismenă a lunii august a fost însoțită la marele eveniment de logodnicul său, Toni Iuruc, un om de afaceri aromân, în vârstă de 41 de ani, cu care are o relație din iulie 2018, însă au apărut pentru prima dată împreună abia un an mai târziu, când Simona s-a impus fără drept de apel în fața Serenei Williams în finala turneului de la Wimbledon.

Simona și Toni au apărut în albumul de familie într-o postură extrem de drăgăstoasă, așa cum rar au fost văzuți, mai ales că sportiva este extrem de discretă cu privire la viața sa personală.

Imagini în premieră cu Simona Halep.
Imagini în premieră cu Simona Halep.

Simona Halep, jucătoarea lunii august

Simona Halep traversează o perioadă fastă în sport. Deși pandemia a ținut-o pe loc aproape jumătate de an, Simona Halep s-a pregătit pentru revenirea în competiții și a făcut-o cu succes. Prestația din turneul WTA de la Praga este dovada perseverenței unei mari campioane. Triumful din capitala Cehiei i-a adus titlul de „jucătoarea lunii august”, pe baza voturilor de pe site-ul WTA. Praga Open a fost primul turneu la care a participat Simona Halep de la reluarea circuitului profesionist de tenis.

Pentru titlul de jucătoarea lunii august au mai fost nominalizate Fiona Ferro, care a triumfat la Palermo, şi Victoria Azarenka, învingătoare la Western & Southern Open. Simona Halep a mai fost aleasă şi jucătoarea lunii februarie, după ce a câştigat turneul de la Dubai, unde a învins-o în finală pe Elena Rybakina.

Simona Halep se pregătește pentru abordarea ultimului turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, unde va fi cap de serie numărul 1.

Urmăriți Impact.ro și pe