Simona Halep i-a surprins pe toți la Wuhan. Cum a venit îmbrăcată la gala din deschiderea turneului

Redacția IMPACT 22.09.2019, 16:41
Simona Halep i-a surprins pe toți la Wuhan. Cum a venit îmbrăcată la gala din deschiderea turneului

Simona Halep speră să facă o figură frumoasă și să câștige turneul de la Wuhan, la care va debuta curând. Până când își va arăta forțele pe teren, sportiva noastră a uimit prin ținuta aleasă pentru petrecerea organizată în deschiderea turneului.

Simona Halep speră să ajungă și să câștige finala de la Wuhan, după eșecul de la US Open, când a fost eliminată după al treilea meci. Sportiva noastră își propune să adune puncte importante, care să o ajute să urce în clasamentul WTA.

După US Open, Halep a coborât pe locul 6 în clasamentul WTA și a fost depășită de Bianca Andreescu, sportiva din Canada de origine română, care a câștigat US Open.

Simona Halep, apariție de senzație la turneul de la Wuhan

Bătaie de joc pentru Simona Halep

Simona Halep și-a făcut debutul la Wuhan, dar în proba de dublu. Ea a jucat alături de Raluca Olaru. Cele două sportive au reușit să se impună în fața adversarelor.

Înainte de a debuta pe teren, Simona Halep a participat la o petrecere găzduită de organizatorii turneului. Jucătoarele au avut parte de o prezentare de gală, iar Halep le-a eclipsat pe posibilele adversare.

Simona Halep a purtat o rochie roșie superbă, asortată cu niște pantofi bej, cu toc, și a fost așteptată cu covorul roșu.

Sportiva s-a pozat între doi urși panda uriași, iar apoi a apărut într-o altă fotografie ținând în mână un urs panda micuț, unul dintre simbolurile Chinei și în același timp mascota competiției.

Simona Halep va debuta la turneul de la Wuhan cu învingătoarea dintre Strycova și Wang, jucătoarele care se confruntă în primul tur.

Halep este la a şasea sa participare la turneul de la Wuhan. Cea mai bună performanță a fost fost semifinala din 2016. Atunci, sportiva noastră a pierdut în fața jucătoarei Petra Kvitova, care a și câștigat apoi trofeul.

În 2014, Halep a pierdut din primul meci, în turul secund, în 2015 a cedat în optimi, iar în 2017 şi 2018 a pierdut în turul al doilea, tot la debut.

Urmăriți Impact.ro și pe