Simona Halep a câștigat un nou trofeu. S-a întâmplat chiar în plină pandemie

Marian Cărăvan 17.04.2020, 12:32
Simona Halep a câștigat un nou trofeu. S-a întâmplat chiar în plină pandemie

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a „lipit” de un nou trofeu, câștigat chiar în aceste zile.

Simona Halep a câștigat un nou trofeu. S-a întâmplat chiar în plină pandemie

Simona Halep nu a mai disputat un meci oficial de pe 22 februarie, când a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai. Aflat în izolare, din cauza pandemiei care a blocat sportul mondial, Simona Halep e totuși cu gândul la tenis. Și a acceptat o provocare inedită venită de la unul dintre bunii săi prieteni, artisul Smiley. Izolată în casă de mai bine de o lună, Simona Halep a improvizat un teren de tenis în locuința sa și a disputat un meci cu fratele său, Nicolae, având o miză specială. Pentru prima oară în cariera sa, a jucat pentru un trofeu… comestibil, în ceea ce Smiley a numit Cupa „Cozonacul de Aur”.

Meciul a fost transmis pe canalul de YouTube al lui Smiley și a fost însoțit de fondul sonor de pe marile arene pe care Simona Halep făcea spectacol. Meciul a fost disputat cu zâmbetul pe buze de cei doi frați, iar Simona s-a impus la limită, cu 6-5, intrând în posesia mult-râvnitului trofeu, un cozonac.

„Am jucat pentru foarte multe trofee în cariera mea, dar pentru așa ceva nu am jucat niciodată și sunt foarte mândră că am câștigat. Abia aștept să mănânc acest cozonac, o să-l savurez. Îi voi da și fratelui meu o felie, am fost învățată de când eram copil să împart. A fost interesant, mai ales că eu am pregătit terenul. Mi-am adus aminte de copilărie, când făceam asta în casă, că nu aveam garaj”, a declarat Simona Halep, care a și prezentat trofeul.

Smiley și Halep au o relație foarte bună

Smiley, în vârstă de 36 de ani, s-a cunoscut cu Simona în urmă cu câteva luni, înainte ca acesta să fi asistat la meciurile ei. În tot acel timp, cei doi s-au simțit bine, au râs, iar fiecare i-a admirat cariera celuilalt. De asemenea, în prezent cei doi au rămas buni prieteni, o dovadă fiind ceea ce s-a întâmplat în această săptămână.

„Vreau să îți mulțumesc pentru că ai avut bunăvoința să joci la cupa Cozonacul de Aur. Eu te-am văzut live în niște meciuri extraordinare, te-am văzut jucând cu Serena, înainte de finala pe care ai câștigat-o (n.r. – în 2019, la Wimbledon), Te felciit pentru realizările tale, te felicit pentru atitudinea pe care o ai vizavi de viață în general. Te felicit că ai reușit să-l bați pe fratele tău în acest meci, pe viață și pe moarte , în familie”, i-a transmis Smiley campioanei Simona Halep.

Simona Halep a fredonat, zilele trecute, o piesă a lui Smiley. A acceptat, alături de Nadia Comăneci și de Ianis Hagi, să cânte pentru eroii „din linia întâi”.

Urmăriți Impact.ro și pe