Simona Gherghe, în lacrimi de ziua ei. Ce i-a făcut soțul prezentatoarei, s-a întâmplat după ce a deschis ușa

Anca Manolica 04.11.2022, 08:56

Simona Gherghe, în lacrimi de ziua ei. Vedeta Antenei 1 a împlinit, luni, 31 octombrie, frumoasa vârstă de 45 de ani, iar familia și apropiații au sărbătorit-o cum trebuie. Soțul i-a organizat o petrecere surpriză la care au fost prezenți toți cei dragi. Vedeta a publicat imagini emoționante de la eveniment.

Cum a fost surprinsă Simona Gherghe de ziua ei

Prezentatoarea show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1 se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de mare succes, doi copii superbi și un soț care o apreciază și reușește să o surprindă ori de câte ori are ocazia.

În urmă cu doar câteva zile, Simona a împlinit 45 de ani, iar soțul ei, Răzvan Săndulescu, a avut grijă să îi pregătească o surpriză de proporții. A fost, de altfel, și prima petrecere de acest fel de care are parte vedeta. Astfel, la întoarcerea din escapada romantică pe care a petrecut-o cu partenerul ei Roma, frumoasa prezentatoare TV a așteptată acasă de toți cei dragi.

Deși Simona se aștepta ca toate surprizele să fie cele din weekend, iată că soțul ei avea pregătit ceva și mai special.

Simona Gherghe, în lacrimi de ziua ei
Simona Gherghe, în lacrimi de ziua ei

Citește și Simona Gherghe, mărturie emoționantă. „Martora unei iubiri pe care n-o s-o trăiesc niciodată”. Ce spune despre copiii ei

„Cred că a fost cea mai frumoasă aniversare din viața mea!”

Reîntorși din scurta vacanță petrecută la Roma, în momentul în care Simona a deschis ușa de la casă, a văzut în fața ochilor toate persoanele dragi din viața ei. Fiecare în parte a știut să țină bine ascuns secretul, pentru că toți i-au urat anterior „La mulți ani”, dar nimeni nu a pomenit nimic despre ce o va aștepta acasă.

„M-am scuturat de toate emotiile. Emotii la 45 de ani. Si las aici imagini de la o premiera: prima petrecere surpriza din viata mea! Adevarul e ca mi-a copt-o Razvan si n-am avut nici cea mai vaga banuiala.

Ma dusese la Roma, intr-o excursie cadou, stiam ca ne vedem acasa, trebuia sa luam copiii ca sa mergem la colindat, de Halloween. Doar ca… in momentul in care am deschis usa, am dat cu ochii de toti cei dragi mie!

Oameni cu care vorbisem peste zi si care deja ma felicitasera! Da, am plans, am fost foarte emotionata ca toti ai mei au venit acolo pentru mine! Si da, cred ca a fost cea mai frumoasa aniversare din viata mea!”, a povestit Simona Gherghe, într-o postare pe rețelele sociale.

Prezentatoarea TV a publicat mai multe imagini de la petrecerea surpriză la care a trăit momente de neuitat alături de copii, dar și de toți cei dragi. Vedeta a recunoscut că aceasta a fost cea mai frumoasă aniversare din viața ei, cel puțin până acum.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...