Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, se destăinuie. Ce s-a întâmplat între ea și regretatul actor, înainte să vină pe lume fiica lor

Anca Manolica 07.02.2023, 10:00

După despărțirea de actrița Sara Montiel, Ion Dichiseanu își găsea consolarea în braţele Simonei Florescu, femeia cu care s-a iubit mai bine de 20 de ani. Tot ea a fost și cea care i-a îndeplinit cea mai mare dorință a regretatului actor, aceea de a deveni tată. Ce s-a întâmplat între cei doi, înainte de a veni pe lume fiica lor.

Dezvăluiri din căsnicia Simonei Florescu cu regretatul Ion Dichiseanu

Simona Florescu și Ion Dichiseanu s-au cunoscut când ea era extrem de tânără. În 1986, când cei doi s-au căsătorit, ea avea 19 ani, iar el 54, vârstă pe care blondina avea să o afle abia la Starea Civilă. Acest aspect, însă, nu le-a distrus căsnicia de aproximativ 22 de ani și nici ceea ce lumea a tot vorbit despre ei.

Deși mulți au încercat să îi despartă, dragostea și respectul dintre ei au învins! Chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate în 2008, Simona Florescu și Ion Dichiseanu au rămas prieteni. Niciunul dintre ei nu s-a mai recăsătorit și au continuat să fie uniți până pe 20 mai 2021, atunci când maestrul s-a stins din viață.

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastră pentru că el era bătrân.

S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună! Oamenii erau răi și mult timp am avut și eu senzația că ne-am căsătorit pentru că el își dorea un copil, nu pentru că mă iubea pe mine!’, a povestit Simona, în urmă cu ceva timp, la Pro TV.

Simona Florescu și Ion Dichiseanu, alături de fiica lor
Simona Florescu și Ion Dichiseanu, alături de fiica lor

 Ce s-a întâmplat între ei, înainte ca fiica lor să vină pe lume

Simona nici nu împlinise 19 ani atunci şi l-a întâlnit pe Dichi. La acea vreme, ea era colaboratoare la Teatrul „Constantin Tănase” şi a făcut parte dintr-un spectacol grandios care s-a organizat pe stadionul din Galaţi, cu multe nume mari din acele timpuri.

A urmat apoi o poveste de iubire care a durat mai bine de 20 de ani. Iar Simona a fost femeia care i-a îndeplinit maestrului o imensă dorință: aceea de a avea un copil. Și s-a întâmplat, pentru că cei doi au o fată, pe Ioana Georgiana Dichiseanu, care a venit pe lume după multe încercări nereușite.

În cadrul podcastului „ALTCEVA cu Adrian Artene”, blondina în vârstă de 55 de ani a făcut unele dezvăluiri neașteptate despre cum a rămas ea însărcinată. Au încercat de multe ori, dar fără succes, timp în care regretatul actor căuta fel și fel de soluții și apela la cei mai buni ginecologi din țară.

„Și-a dorit copilul foarte mult! Dacă-ți povestesc un moment… Nu știa, efectiv, ce să mai facă să pot rămâne însărcinată. Pentru că eu, de luni de zile, nu rămâneam însărcinată.

Avea prieteni ginecologi și, la un moment dat, îi întreba ce să mai facă, doar să rămân odată însărcinată. Și, într-o seară, tot așa, când am conceput-o noi pe Ioana, pe 29 ianuarie, m-a pus să stau cu picioarele în sus, rezemată de pereți și zice: mi-a spus doctorul să stai așa o oră, ca să poți să rămâi însărcinată.

Am stat, nu m-au durut picioarele, că el îmi povestea…fuma și îmi povestea, spunea tot felul de aventuri de ale lui, foste așa…

Ei, o să râzi, dar după seara aia eu am rămas însărcinată! Așa s-a născut Ioana!”, a dezvăluit Simona Florescu, în podcasul „ALTCEVA cu Adrian Artene”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...