Și-au spus „Da” în fața altarului, dar la doar trei minute distanță au divorțat. Motivul pentru care mireasa a luat decizia radicală

Narcisa Tomulescu 25.03.2023, 19:07
Și-au spus „Da” în fața altarului, dar la doar trei minute distanță au divorțat. Motivul pentru care mireasa a luat decizia radicală

Unii spun că dragostea durează doi sau trei ani, dar un cuplu a stabilit un nou record pentru cel mai scurt mariaj din lume. Doi miri și-au spus „da” în fața altarului, pentru ca după numai trei minute să se și despartă. „Divorțul viteză” a fost decis de mireasă!

Divorț după trei minute. Povestea celei mai scurte căsnicii din lume

Cel mai scurt mariaj din istorie a făcut înconjurul lumii, datorită vitezei cu care se propagă informațiile pe internet. Un cuplu din Kuweit s-a pregătit luni bune pentru nuntă doar pentru ca mariajul să se încheie, apoi, în doar trei minute.

Atât a durat cea mai scurtă căsnicie din lume, după ce mireasa s-a înfuriat pe soțul ei la scurt timp după ce spuseseră „da” și își juraseră credință și iubire pentru tot restul vieții în fața unui ofițer al stării civile.

Cea mai scurtă căsnicie din istorie a durat 3 minute

Ce a scos-o din minți pe mireasă

Când toată lumea era fericită pentru proaspeții însurăței, s-a întâmplat un lucru pe care nicio mireasă nu ar vrea să-l trăiască în ziua cea mare. În timp ce ieșeau de la tribunal a avut loc un episod ciudat și oarecum penibil. Tânăra soție s-a împiedicat și a căzut pe podea sub privirile tuturor celor prezenți. Ca și cum umilința nu ar fi fost suficient de mare, proaspătul soț al femeii a făcut un gest care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Când alții s-ar fi grăbit să-și ajute partenera să se ridice, bărbatul a început să râdă de ea, să o batjocorească și să o jignească. Gestul bădărănesc al soțului a atras, cum era de așteptat, furia femeii. În loc să plece cu el acasă pentru a sărbători, mireasa a dat buzna înapoi în tribunal pentru a cere desfacerea căsătoriei.

Cum s-a terminat cea mai scurtă căsătorie din istorie

Deși uimit de situație, judecătorul care abia îi căsătorise pe cei doi tineri nu a stat pe gânduri și a fost de acord cu decizia femeii. Acesta a anulat actul de căsătorie, astfel că respectivul mariaj a ajuns pe primul loc în topul celor mai scurte din istorie. Totul s-a întâmplat în 2019 și nimeni de atunci nu a reușit să bată recordul.

Cuplul din Kuweit este, de altfel, într-o companie selectă pe lista celor mai scurte căsnicii din lume. Pe locul secund se află cuplul Britney Spears – Jason Alexander, care a divorțat după doar 55 de ore de la căsătoria oficiată în Las Vegas; motivul, în cazul lor, ar fi fost presiunile familiei artistei pentru a o determina să obțină anularea căsătoriei pe motiv că nu semnase un contract prenupțial și risca să piardă o bună parte din avere.

Locul trei în topul celor mai scurte căsnicii din istorie este ocupat de Nicolas Cage și Erika Koike; cei doi au fost căsătoriți timp de patru zile, pe motiv că amândoi erau prea… beți atunci când au spus „da”.

Urmăriți Impact.ro și pe