Shakira a luat o decizie radicală. Mutare surpriză împreună cu cei doi fii ai lui Pique. „Astăzi începe un nou capitol”

Badea Violeta 03.04.2023, 21:59

Shakira, frumoasa cântăreață de origine columbiană, a luat o hotărâre radicală. După despărțirea de Gerard Pique, artista a decis să plece definitiv din Spania. Nu singură, ci împreună cu cei doi copii ai ei și ai fostului fotbalist de la FC Barcelona. Iată unde se va stabili îndrăgita vedetă!

Shakira se mută definitiv din Spania. Unde va locui artista și cei doi copii ai ei

Shakira a părăsit Barcelona duminică, 2 aprilie, împreună cu cei doi copii ai ei și ai lui Gerard Pique, Sasha și Milan. Potrivit presei internaționale, cei trei au plecat într-o scurtă vacanță, după care se vor stabili definitiv la Miami.

Acolo, cântăreața columbiană deține o locuință luxoasă, în valoare de circa 20 de milioane de euro. Înainte de a-și face bagajele, însă, celebra artistă ar fi avut grijă ca tatăl copiilor să fie de acord cu decizia ei. Aceasta ar fi luat legătura cu avocatul fostului fotbalist și i-ar fi comunicat că are de gând să se mute în Miami împreună cu cei doi băieți.

Ulterior, Shakira l-a sunat și pe fostul său partener de viață pentru a-i transmite personal hotărârea pe care a luat-o. Totodată, jurnaliștii din Spania susțin că fiii artistei Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, în vârstă de opt ani, sunt deja înscriși la o școală din superbul oraș situat pe coasta atlantica a Floridei.

Citește și Cum câștigă Shakira de pe urma lui Pique. Despărțirea lor s-a dovedit a fi un lucru plin de beneficii!

Shakira si cei doi baieti ai ei
Shakira si cei doi baieti ai ei

Cum a apărut vedeta pe aeroport

Shakira și cei doi copii ai ei au fost surprinși în momentul plecării. Îmbrăcată în denim, vedeta a apărut foarte zâmbitoare. De asemenea, fiii cântăreței, Milan și Sasha, purtau ținute sportive și erau extrem de bine dispuși.

„Am rămas o perioadă în Barcelona, pentru a le oferi copiilor mei stabilitate. Aceeași stabilitate pe care o căutăm acum într-un alt colț al lumii, alături de familie, de prieteni și de mare. Astăzi începe un nou capitol în căutarea fericirii lor.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, în perioada atât de agitată din Barcelona, orașul unde am învățat că prietenia durează clar mai mult decât dragostea.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost acolo să mă înveselească, să-mi șteargă lacrimile și celor care m-au inspirat. Mulțumesc publicului meu din Spania, care întotdeauna mi-a arătat dragoste și loialitate.

Pentru voi, ăsta este doar un „ne vedem mai târziu”, așa cum tatăl meu obișnuia să spună.”, a scris artista, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Shakira primește lovitura supremă din partea lui Pique. Anunțul făcut de fotbalist o va enerva la culme!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...