Serena Williams, emoţionată până la lacrimi de momentul retragerii din tenis. “Nu aş spune nimănui”

Nicu Stan 18.02.2021, 11:34
Serena Williams, emoţionată până la lacrimi de momentul retragerii din tenis. “Nu aş spune nimănui”

Serena Williams, emoţionată până la lacrimi de momentul retragerii din tenis. De asemenea, sportiva americană a fost foarte afectată de înfrângerea suferită în semifinalele Australian Open.

Serena Williams, în lacrimi după înfrângerea în fața sportivei Naomi Osaka. ”Nu ştiu, am terminat!”

Serena Williams fost emoţionată până la lacrimi de momentul retragerii din tenis.  Serena Williams a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă după meciul pierdut cu Osaka.

Serena Williams a fost foarte afectată de înfrângerea suferită în semifinalele de la Australian Open, în faţa japonezei Naomi Osaka și a izbucnit în lacrimi la finalul conferinței de presă, scrie news.ro.

De ce a pierdut meciul cu Naomi Oska

Nu aş putea spune că am fost nervoasă. Diferenţa a fost făcută de erori, azi, multe erori din partea mea, am avut oportunitatea de a conduce cu 5-0, dar cu atâtea erori… Am simţit tot turneul că lovesc bine mingea, chiar şi azi în primele două ghemuri am jucat bine, am avut atâtea oportunităţi, nu ştiu…

Au fost multe greşeli, greşeli uşoare. (n.r. – ce a simţit când a fost ovaţionată la părăsirea terenului). Publicul australian este atât de uimitor, a fost frumos să-l reîntâlnesc. (n.r. – despre faptul că gestul ei de a-şi pune mâna la inimă în faţa spectatorilor ar putea fi interpretat ca un adio) Dacă ar fi să-mi iau vreodată adio, nu aş spune nimănui”, a declarat Serena Williams.

Serena Williams a părăsit conferința de presă plângând

Întrebată de ce a comis atâtea erori, Serena Williams a răspuns: ”Nu ştiu, am terminat!”. Sportiva americană a izbucnit în lacrimi şi a părăsit conferinţa de presă.

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în finala Australian Open, după ce a învins-o, ieri, cu scorul de 6-3, 6-4, pe americanca Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10.

Naomi Osaka, a patra finală de Grand Slam

Naomi Osaka s-a impus în fața Serenei Williams după un meci care a durat o oră şi 15 minute. Astfel, ea va evolua în ultimul act al competiţiei de la Melbourne cu Jennifer Brady (SUA), locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22.

Astfel, sportiva japoneză va juca la cei 23 de ani ai săi a patra finală de grand slam din carieră, după ce s-a impus la Australian Open, în 2019, şi la US Open, în 2018 şi 2020.

Simona Halep poate ajunge pe locul 3 WTA

Dacă va cuceri și acest trofeu de la Melbourne Park, Naomi Osaka va urca pe locul al doilea WTA, în timp ce Simona Halep va coborî o poziţie, până pe locul 3 WTA.

Simona Halep a fost învinsă, în sferturi, de Serena Williams. În urma eliminării suferite, jucătoarea americană, în vârstă de 39 de ani, a ratat posibilitatea de a câştiga trofeul de grand slam cu numărul 24. Astfel ar fi egalat recordul deţinut de celebra sportivă Margaret Court.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI