Senzațional arată acum femeia prinsă de soț cu Ciprian Marica. Fosta amantă e transformată complet

Corina Oprea 03.05.2023, 16:40

O mai știți pe Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica? Cei doi s-au iubit în secreți, deși ambii aveau relații. Au fost prinși în fapt chiar de soțul femeii, care a ținut să facă publice imaginile cu cei doi. Dacă atunci era în vogă, ce mai face acum, însă, femeia cu care fotbalistul își înșela iubita? E o bombă sexy, arată în mare fel.

Fosta amantă a lui Marica s-a transformat într-o bombă sexy

Ciprian Marica este una dintre legendele fotbalului românesc, ce s-a afirmat de-a lungul anilor cu o mulțime de reușite în plan sportiv. Totuși, a fost și protagonistul unor scandaluri de zile mari, unul dintre ele având ca temă chiar infidelitatea.

Mulți își amintesc de filmulețul în care el apare alături de fosta amantă, Ana Muntean, la un hotel. Cei doi au fost surprinși de soțul femeii, care a vrut să le dea o lecție, motiv pentru care a publicat imaginile cu ei în mediul online, unde au fost văzuți de o țară întreagă.

Cei doi soți s-au împăcat, însă, și au trecut peste cele întâmplate. Ana Muntean, fosta iubită secretă a lui Marica, s-a schimbat radical de atunci și a devenit o bombă sexy. Are un corp sculptat, care arată orele petrecute în sala de fitness, de care este complet obsedată. Formele sale și pachetele de mușchi o ajută să nu își arate deloc vârsta și să concureze cu tinerelele de 20 de ani.

Cu ce se ocupă acum Ana Muntean

Ana Muntean e celebră pe rețelele de socializare, unde are zeci de mii de urmăritori. A devenit cunoscută după aventura trăită alături de Marica, dar și pentru faptul că este antrenoare de fitness și publică diverse filmulețe din domeniu. Este foarte activă pe internet și are tot felul de colaborări care îi rotunjesc frumos veniturile.

După experiența din anii trecuți, a devenit alt om. Nu regretă, însă, nimic din cele întâmplate, ci spune că a avut de învățat o lecție importantă din acest episod nefericit, pe care și l-a asumat pe deplin.

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, spunea Ana Muntean, la un an de la întâmplare.

Urmăriți Impact.ro și pe