Secretul din căsnicia lui Mirel Rădoi. Ce nu are voie să facă soția lui

Mirabela Vasile 08.10.2020, 19:02
Secretul din căsnicia lui Mirel Rădoi. Ce nu are voie să facă soția lui

Care este secretul din căsnicia lui Mirel Rădoi.  Se pare că acesta împreună cu soția lui au stabilit acum un deceniu ca Viviana să nu meargă pe stadioane să își urmărească soțul. Regula a rămas în picioare și după ce Rădoi a devenit antrenor.

Ce secret are de fapt Mirel Rădoi în căsnicia sa. Totul a ieșit la iveală

Mirel Rădoi a făcut un pact cu soția lui acum mai bine de zece ani. Cei doi au stabilit ca doamna inimii lui să nu vină la meciurile pe care acesta la are. Acest lucru a fost stabilit pe vremea când Rădoi juca pe teren. Totuși, astăzi, regula se respectă. Și asta deși Mirel este acum antrenor la Națională. Astăzi este ziua cea mare. Tricolorii vor încerca să iasă învingători din lupta cu islandezii, care au o echipă foarte bine pregătită. România joacă pentru a putea avea o șansă reală la calificarea la Euro 2021. De altlfel, în ultima vreme s-a vorbit mult despre strageia pe care o are Rădoi. Fostul fotbalist a adus o altfel de perspectivă la Națională. Românii și-au pus mare speranță în modul de abordare a lui.

Viviana Radoi nu vine la meciurile sotului ei
Viviana Radoi nu vine la meciurile sotului ei

 

Mirel Rădoi și soția lui sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cum a reușit vedeta fotablului să mențină relația fericită

Mirel Rădoi are cu soția lui trei copii. Două fetițe și un băiat. acesta se înțelege extraordinar cu soția lui de care încă e îndrăgostit chiar dacă au trecut 20 de ani. Cei doi și-au ținut povestea de dragoste departe de viața publică. Se știe că Viviana Rădoi a fost mereu o persoană extrem de discretă. Aceasta a preferat să rămână în umbra soțului său și să se ocupe de casă și de familie. Și totul pentru a-și putea clădi liniștit o carieră solidă. Impact.ro a aflat și că între cei doi există un pact secret.

“După cum ați putut observa, majoritatea soțiilor și iubitelor de fotbaliști sunt prezente în tribune, mai ales la meciurile importante. Viviana, niciodată. Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment.

Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără exceptie. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți. Rar am văzut doi oameni care să se respecte și fie loiali precum sunt Mirel și Viviana”, a declarat un apropiat al familiei Rădoi, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe