Se întâmplă la Lidl, de azi și până de Crăciun: nu mai faci cumpărăturile ca înainte, schimbarea pentru clienți

Gabriel Peneș 29.11.2022, 09:28
Se întâmplă la Lidl, de azi și până de Crăciun: nu mai faci cumpărăturile ca înainte, schimbarea pentru clienți

Se întâmplă la Lidl, de azi și până de Crăciun. Perioada Sărbătorilor este plină de frenezia cumpărăturilor, mai mult decât oricând de-a lungul fiecărui an. Nu degeaba, decembrie este supranumită și „luna cadourilor”. Dincolo de acest aspect, cunoscuta companie de retail rezervă clienților săi o surpriză ce le va facilita achiziția unor anumite produse prin intermediul unui serviciu nou lansat, accesibil prin aplicația Lidl.

Se întâmplă la Lidl, de azi și până de Crăciun

Perioada Sărbătorilor de iarnă este cea mai plină de frenezia cumpărăturilor de tot felul. Aglomerația este unul dintre lucrurile mai puțin plăcute, atunci când bântuim magazinele în căutare de cadouri ori, pur și simplu, de produse necesare zi de zi. Dar sistemele de comandă și plată online au ușurat mult viața cumpărătorilor.

În acest context, retailerul Lidl va oferi utilizatorilor aplicației sale, în perioada 28 noiembrie-15 decembrie, un serviciu prin care aceștia pot rezerva șapte tipuri de produse speciale de sărbători, urmând a le ridica din magazinul dorit.

Astfel, Lidl România oferă clienților serviciul Click & Pick, disponibil în aplicația mobilă Lidl Plus în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie, prin care pot rezerva produse speciale de Sărbători direct de pe telefon. Ulterior rezervării, clienții sunt informați prin e-mail cu privire la data la care pot fi ridicate produsele din magazinul Lidl selectat.

Nu mai faci cumpărăturile ca înainte, schimbarea pentru clienți

În plus, clienții pot urmări statusul rezervării direct din aplicația Lidl Plus, în secțiunea „Detaliile Rezervării”. Aceștia au la dispoziție 48 de ore pentru a-și prelua produsele, pe care le pot ridica pe baza numărului de rezervare disponibil în aplicație sau primit prin e-mail. Produsele pot fi achitate doar în magazinul Lidl selectat în aplicație ca punct de ridicare.

Clienții pot rezerva prin acest serviciu, în limita stocului disponibil, șapte tipuri de produse specifice sărbătorilor de iarnă, și nu numai: Jamon Serrano Reserva din gama Deluxe (299 lei/buc.), Cutie Cadou din gama Deluxe (499 lei/buc.), jumătate de porc (14,90 lei/kg), set veselă 16 piese (499 lei/buc.), Robot multifuncțional de bucătărie (2199 lei/buc.), Birou cu înălțime reglabilă (599 lei/buc.) și brad natural de Crăciun Nordmann (129,99 lei/buc.). Odată rezervate, aceste produse pot fi ridicate din magazinul selectat pentru ridicare din aplicația Lidl Plus.

Lidl Plus este primul program digital de loializare al Lidl în România, ce include un card digital de fidelitate. Trebuie spus că Lidl vine și în ajutorul părinților, în acest an, cu oferte tentante de cadouri ce pot fi descoperite cu bucurie de micuți sub bradul de Crăciun.

Mai exact, produsele deosebite pe care poți să le găsești la raft sunt: șantier feroviar din lemn (129.00 de lei), port din lemn (299.00 de lei), set cale ferată City/Fermă (89.99 de lei), set autovehicule (24.99 de lei), vehicule 112 (44 de lei), stație spațială din lemn (249.00 de lei), tunel/pot/macara/macaz cu semafor (29.99 de lei), locomotivă (39.99 de lei), rampă de încărcare/stație de poliție din lemn (139.00 de lei).

De asemenea, părinții mai au la dispoziție și jucării mai complexe precum: gară/pompieri din lemn, 59.00 de lei), set mașinuțe utilitare/de curse (17.99 de lei), set cale ferată din lemn (119.00 de lei), parc dinozauri/gară din lemn (219.00 de lei), junglă/fermă din lemn (129.00 de lei), set străzi din lemn (139.00 de lei), trenuleț teleghidat/cu acumulator (69.00 de lei), set de joacă (34.99 de lei), magazin din lemn (249.00 de lei) sau banc de lucru din lemn (349.00 de lei).

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....