Se caută angajați în România. Postul pentru care primești 15.500 de lei pe lună, ai nevoie doar de diplomă de Bac

Ana Anitoiu 24.11.2022, 18:17
Se caută angajați în România. Postul pentru care primești 15.500 de lei pe lună, ai nevoie doar de diplomă de Bac

Se fac angajări în România pe locuri plătite cu salarii de până la 15.500 de lei pe lună, fără să fie nevoie de o diplomă de facultate, ci doar de una de Bacalaureat și de unele abilități necesare îndeplinirii sarcinilor de lucru.

Unde sunt oferite salarii de 15.500 de lei, doar cu diplomă de Bac

Angajările la care este cerută doar o diplomă de Bacalaureat, pe salarii situate între 5.000 și 15.500 de lei, au fost anunțate de Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian, de sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Este vorba despre 58 de posturi vacante de controlori de trafic aerian Abinitio sau în pregătire ori „în formare”. Salariul pornește de la 5.000 de lei și poate ajunge la 15.500 de lei.

Afacerea cu care au dat lovitura doi frati din Bihor
Locuri de munca pentru care se ofera salarii de pana la 15.500 de lei, disponibile doar cu diploma de Bacalaureat

Ce abilități trebuie să aibă candidații

Deși nu sunt cerute diplome de facultate pentru ocuparea acestor locuri de muncă plătite cu până la 15.500 de lei, angajatorii caută candidați care au unele abilități necesare îndeplinirii sarcinilor de lucru.

În primul rând, candidații trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să fi absolvit cel puțin studii medii cu diplomă de Bacalaureat sau echivalentă, potrivit legislației în vigoare, precum și să nu dețină sau să nu fi deținut o licență de controlor de trafic aerian stagiar civil sau o licență de controlor de trafic aerian civil.

De asemenea, pentru a ocupa un post de controlor de trafic aerian, candidații trebuie să aibă mai multe abilități, printre care se numără: orientare şi vedere în spaţiu foarte bună; memorie bună și gândire rapidă; capacitatea de a lua rapid decizii corecte și de a îndeplini simultan mai multe sarcini.

Angajatorii mai cer de la candidații interesați de aceste locuri de muncă: abilitatea de a face calcule matematice mental; spirit de lucru în echipă; să poată lucra în schimburi, adică în ture zi, de noapte și în perioada sărbătorilor legale; să poată lucra corespunzător în condiţii de stres, să aibă capacitate mare de adaptare la situaţii diverse și să aibă o acuitate vizuală şi auditivă foarte bună.

Candidații care au mai fost testaţi de o altă organizaţie cu testul FEAST în ultimele 24 de luni faţă de data anunțului de angajare vor trebui să îşi dea acordul de folosire a rezultatelor testării la care au fost deja supuşi. Acordul va fi bifat pe cererea tip de înscriere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...