Școala începe pe 15 septembrie pentru fiicele Andreei Bălan! De ce au ratat micuțele prima zi de școală

Stan Filon 11.09.2023, 12:41

Școala începe pe 15 septembrie pentru fiicele Andreei Bălan! Chiar dacă clopoțelul a sunat pe 11 septembrie pentru toți elevii, cântăreața le-a prelungi vacanța celor două fiice ale sale, iar motivul este unul important, cel puțin pentru ea, după cum a declarat în exclusivitate pentru ego.ro.

Școala începe pe 15 septembrie pentru fiicele Andreei Bălan

Așadar, Andreea Bălan nu-și va duce fiicele la școală pe data de 11 septembrie, când toți elevii din România încep școala. Chiar dacă s-au pregătit intens pentru această zi importantă din viața lor, Ella și Clara vor ajunge la cursuri de-abia pe data de 15 septembrie. Motivul? Unul foarte important pentru mama lor.

Andreea Bălan a dezvăluit faptul că are treabă pe data de 11 septembrie, când începe școala, așa că își va duce fiicele la cursuri de-abia pe data de 15 septembrie. Vedeta este îndrăgostită de tenismenul Victor Cornea, care în această perioadă are meciuri de Cupa Davis. Așadar, cântăreața a recunoscut că își va încuraja iubitul din tribune, motiv pentru care nu își poate duce fiicele la școală chiar din prima zi. Citește și Alimentele pe care Andreea Bălan le consumă foarte rar sau deloc. Așa își menține silueta de vis, la 50 de kilograme

Scoala incepe pe 15 septembrie pentru fiicele Andreei Balan
Scoala incepe pe 15 septembrie pentru fiicele Andreei Balan

De ce au ratat fiicele Andreei Bălan prima zi de școală

”Începem școala pe 15. A pe 11 septembrie începe? Cred că le duc pe 15 eu. Noi mergem la mare că avem Cupa Davis și eu o să le duc la școală săptămâna următoare. Avem treabă”, a declarat artista pentru ego.ro.

Deși vor ”întârzia” anul acesta la școală, Andreea Bălan spune că fetele ei sunt deja pregătite. Și-au făcut temele de vacanță, rechizitele sunt deja cumpărate, iar Ella și Clara sunt gata de noul an școlar.

”Ella începe clasa întâi, iar Clara va fi în grupa mare la grădiniță. Avem rechizite, avem ghiozdănel, avem tot ce ne trebuie, deci suntem pregătite. Ela și-a făcut temele toată vara, că a primit teme, e foarte organizată, foarte disciplinată, ordonată, abia așteaptă. Clara mai puțin, nu știe ce e de capul ei”, a mai dezvăluit ea. Citește și Andreea Bălan a pierdut procesul cu George Burcea în cazul fiicelor. Ce e acum nevoită să facă vedeta

Andreea Bălan a dezvăluit că va fi alături de fiicele sale în prima lor zi de școală. Artista a recunoscut că nu știe dacă și tatăl lor va putea participa la această zi importantă din viața micuțelor. Andreea Bălan și actorul George Burcea sunt în plin proces de divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...