Schimbări majore la FCSB! Cum arată noul staff al roș-albaștrilor. „Am fost foarte surprins că am fost contactat”

Marian Cărăvan 13.07.2020, 14:00

„Contractul pe viață” al lui Bogdan Vintilă nu mai e de actualitate. Gigi Becali s-a răzgândit și face din nou schimbări la FCSB.

Ce noutăți au apărut în staff-ul tehnic de la FCSB

Gigi Becali nu-l mai are la suflet pe Bogdan Vintilă, iar meciul cu Universitatea Craiova pare să fi fost ultimul cu el pe banca tehnică a roș-albaștrilor. Noul staff al vicecampioanei îi cuprinde pe Toni Petrea, Mihai Pintilii şi Thomas Neubert. Deoarece deține licența Pro, Petrea va fi antrenor principal în acte, dar deciziile le va lua de fapt fostul căpitan al roș-albaștrilor, Pintilii.

În privința lui Thomas Neubert, acesta vine ca preparator fizic la FCSB, după ce a colaborat cu Laurențiu Reghecampf la Al Wasl.

„Am fost foarte surprins că am fost contactat de ei. Nu mă aşteptam, dar am fost foarte fericit, pentru că FCSB a rămas în inima mea. Am fost surprins, dar şi fericit. Pentru că i-am urmărit în ultimii ani şi am văzut toate problemele pe care le au. Le-am spus clar de la început că mai am un an de contract şi că trebuie să vorbesc întâi cu Laurenţiu, să văd care este părerea lui, să vorbesc la club”, a spus Thomas Neubert pentru Antena Sport.

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Bogdan Vintilă

Thomas Neubert are un singur gând: „Vin să ajut FCSB!”

Noul preparator fizic al roș-albaștrilor a oferit detalii despre despărțirea de echipa din Emirate și spune că este încrezător în noul proiect în care va fi angrenat.

„Totul este clar. Am reziliat contractul. Nu ne-am certat, totul este bine. Am trăit experienţe minunate alături de Laurenţiu. Ne-am respectat foarte mult, nu suntem supăraţi. Am zis, ok, să încheiem aici şi să pot merge să-l ajut pe Gigi (n.r. – Gigi Becali). Mai sunt câteva lucruri de rezolvat.

Voi rezolva totul în următoarele 24 de ore. Contractul e semnat de club, totul este clar. Voi veni în zilele următoare în România. Mă voi întâlni cu oamenii de la club să discutăm detaliile contractului. Nu am semnat încă nimic. Nu ştiu pe câţi ani va fi contractul. Vin să ajut FCSB”, a mai spus Neubert.

Urmăriți Impact.ro și pe