Schimbare majoră pentru clienții acestei bănci din România. E anunțul zilei de azi, 9 februarie

Nicu Stan 09.02.2022, 13:34
Schimbare majoră pentru clienții acestei bănci din România. E anunțul zilei de azi, 9 februarie

Se anunță schimbare majoră pentru clienții acestei bănci din România. Poate fi considerat anunțul zilei de azi, 9 februarie. Clienţii acestei instituții financiare îşi pot închide creditele de nevoi personale 100% online prin rambursare anticipată totală, începând din luna februarie, a anunţat miercuri banca.

Se anunță schimbare majoră pentru clienții români ai acestei bănci. Este anunțul zilei

Schimbare majoră pentru clienții ING din România. Clienţii ING Bank România îşi pot închide creditele de nevoi personale 100% online prin rambursare anticipată totală, începând de luna aceasta, a informat miercuri ING.

Astfel, instituția financiară ING Bank România oferă un proces end-to-end online, unde românii au controlul complet asupra deschiderii, administrării plăţilor şi închiderii unui credit de nevoi personale direct din ING Home’Bank, chiar dacă l-au obţinut în reţeaua ING Office sau prin aplicaţia de internet şi mobile banking.

ING oferă un proces end-to-end online
ING oferă un proces end-to-end online

Anunțul ING Bank România

„În medie, clienţii noştri accesează în jur de 5.000 de credite de nevoi personale pe lună în ING Home’Bank, iar cca. 2 din 10 români accesează un credit de nevoi personale prin ING. Fiecare funcţionalitate pe care alegem să o dezvoltăm în Home’Bank aduce clientului instrumentele de care are nevoie să îşi administreze banii simplu, singur, investind timp doar pentru lucrurile importante pentru el, nu şi pentru drumuri la bancă. Închiderea creditului de nevoi personale online este încă un pas în această direcţie, către un client şi mai independent, şi mai în control asupra propriilor finanţe”, a declarat Roxana Cristea, Lending Tribe Lead, ING Bank România.

Cât durează procesul de rambursare și închidere a unui credit

Procesul de înapoiere şi închidere durează doar câteva minute și poate fi făcut de pe orice dispozitiv, aici ntrând laptop, desktop sau smartphone. De asemenea, îi scuteşte pe clienţii băncii de timpul şi efortul de a se deplasa până la un punct de lucru fizic, în reţeaua ING Office.

ING Bank România face parte din ING Group, instituţie financiară internaţională globală. ING Group oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din nu mai puțin de 40 de ţări.

ING Bank România, a patra bancă din țara noastră

ING Bank România a fost înfiinţată în anul 1994 și este a patra bancă în top 10 bănci din țara noastră, porivit activelor, şi singura bancă cu creştere organică, fără achiziţii de portofolii de clienţi sau alte instituții financiare.

Nu în ultimul rând, ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienţi din trei segmente de business, aici regăsindu-se persoane fizice (retail), companii IMM-uri şi Mid-Corporate, precum și Wholesale Banking.

Urmăriți Impact.ro și pe