Schema de joc care i-a adus unui român premiul de 4 milioane de euro la loto. Ce numere pune de peste 30 de ani

Anca Manolica 02.03.2023, 20:59
Schema de joc care i-a adus unui român premiul de 4 milioane de euro la loto. Ce numere pune de peste 30 de ani

Un bărbat din Galați este norocosul câștigător a celor 4 milioane de euro puse în joc la Loto. Acesta a reușit performanța de a pleca acasă cu cel mai mare premiu pus la bătaie în acest an de Loteria Română. Joacă, de 30 de ani, constant! Iată numerele care i-au adus noroc.

Schema de joc care i-a adus unui român premiul de 4 milioane de euro la Loto

Un bărbat a reușit performanța de a câștiga cel mai mare premiu pus în joc în acest an de Loteria Română. După mai bine de 30 de ani, în care a jucat constant și a câștigat numai sume mici, iată că norocul i-a surâs cu o sumă net superioară.

În cursul zilei de marți, 2 martie, reprezentanții Loteriei Române au anunțat că cel care a câștigat marele premiu în valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro) s-a prezentat la ghișeu pentru a ridica banii. Deși a dorit să rămână sub anoninat, bărbatul de 50 de ani a împărtășit cu angajații câteva mici detalii despre el.

„În cursul zilei de astăzi, 2 martie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro), obținut la tragerea Joker din dată de 26 februarie”, se arată în comunicatul instituției.

4 milioane de euro, câștig la tragerea Joker
4 milioane de euro, câștig la tragerea Joker

Joacă la Loto de la 20 de ani

Potrivit informațiilor, jucătorul este din Galați și pune bilete la Loto în fiecare săptămână, încă de când avea numai 20 de ani. Secretul constă în faptul că întotdeauna a optat pentru aceleași numere, unele dintre ele având chiar și o semnificație aparte. Jocurile preferate ale bărbatului sunt Loto 6/49 și Joker, opțiunea din urmă făcându-l mai bogat cu 4 milioane de lei.

„Jucătorul a aflat că este marele câștigător chiar în seară zilei de 26 februarie când a urmărit, în direct, tragerile loto. Chiar dacă până acum a câștigat numai premii mici, atât la Loto 6/49, cât și la Joker, ne-a mărturisit că simțea că va câștigă un premiu mare”, au mai transmis reprezentanții Loteriei Române.

Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional, câstigătorii au la dispoziție 90 de zile începând cu data tragerii timp în care să își revendice câștigul.

Citește și: Numerele câștigătoare la Loto 6 din 49, joi, 2 martie 2023. Rezultatele pentru Joker, Loto 5 din 40 și Noroc

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...