Scene SF în Mexic. Emma Răducanu a abandonat în „cel mai lung meci de tenis”, Zverev a lovit cu racheta scaunul arbitrului, iar Millman a suferit o accidentare bizară

Sorin Barbu 23.02.2022, 15:33
Scene SF în Mexic. Emma Răducanu a abandonat în „cel mai lung meci de tenis”, Zverev a lovit cu racheta scaunul arbitrului, iar Millman a suferit o accidentare bizară

Mexicul a fost un magnet pentru tenisul mondial, iar turneele de Acapulco și Guadalajara au oferit momente emoționate, dar și scene jenante. Alexander Zverev a lovit puternic, cu racheta, scaunul arbitrului și a fost trimis acasă, John Millman și-a tras o minge în ochi și nu a mai putut să continue partida, iar Emma Răducanu nu a putut să ducă până la final cel mai lung meci al anului din circuitul WTA.

Alexander Zverev, la un pas să-l rănească pe arbitrul de scaun

Alexander Zverev a făcut pereche în competiția de dublu, în primul tur al turneului ATP de la Acapulco, cu prietenul său Marcelo Melo. Jucătorul neamț a fost foarte nervos în timpul partidei cu dublul Lloyd Glasspool/ Harri Heliovaara și s-a certat cu arbitrul de scaun, care a întors o decizie de la linie, în tie-break.

„Dacă a strigat out, atunci a fost out. E pe partea ta și nu vezi cât de mult a ieșit afară? Idiot nenorocit!”, i-a strigat arbitrului.

La final s-a răzbunat și a lovit cu racheta de trei ori scaunul arbitrului, foarte aproape de piciorul acestuia. Organizatorii l-au exclus imediat din competiția de simplu.

„Este dificil să pun în cuvinte cât de mult regret comportamentul meu în timpul și după meciul de dublu. Mi-am cerut scuze în privat față de arbitru pentru că am greșit în comportamentul mei față de el.

A fost de neacceptat ce am făcut și sunt dezamăgit de reacția mea”, a declarat jucătorul, care riscă o amendă record de 250.000 de dolari.

Accidentat din prea mult talent

Tot la Acapulco, John Millman s-a trimis singur acasă, după ce s-a lovit cu o minge. Momentul ciudat a avut loc în timpul partidei cu Marcos Giron. Millman a încercat să facă pe artistul, doar că din rachetă mingea s-a dus cu putere în ochiul lui drept.

Australianul a încercat să continue partida, dar nu a mai reușit și a fost nevoit să abandoneze. „Nu pot spune că am văzut o accidentare asemănătoare vreodată”, a scris Jedd Zetzer, un jurnalist cunoscut în tenisul mondial.

Emma Răducanu, abandon la Guadalajara

Și Emma Răducanu a fost nevoită să abandoneze turneul de la Guadalajara, unde era principala favorită. Sportiva cu origini românești a înfruntat-o pe Daria Saville Gavrilova, dar a fost nevoită să se oprească în setul decisiv din cauza unor probleme la șold.

Cele două sportive erau pe teren de trei ore și 36 de minute, ceea ce reprezintă cel mai lung meci de tenis, în anul 2022, din circuitul feminin.

Emma Raducanu, contestata de unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei. ”Bai, oameni buni, despre ce vorbiti?”

Urmăriți Impact.ro și pe