Scene neașteptate pe aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat chiar pe pistă, înaintea decolării unei aeronave

Ana Anitoiu 06.03.2023, 20:48
Scene neașteptate pe aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat chiar pe pistă, înaintea decolării unei aeronave

Scene neașteptate s-au petrecut pe Aeroportul Otopeni, chiar pe pistă, înaintea decolării unei aeronave care avea ca destinație Londra. O femeie care avea bilet pentru a urca la bordul avionului a fost ridicată de polițiștii de frontieră.

Motivul pentru care femeia a fost ridicată de polițiști

Update: 

Reprezentații Aeroportului Otopeni au transmis că nu a fost aplicată nicio sancțiune femeii care a intrat pe pistă cu un copil în brațe. Mai mult, femeia respectivă a fost ajutată să ajungă la Londra.

Știre inițială:

Femeia, de origine egipteană, însoțită de un copil mic, a fost ridicată de polițiștii de frontieră după ce a forțat poarta de îmbarcare ca să ajungă cu forța la avion.

Incidentul a avut loc după ce femeia nu s-a prezentat la timp la îmbarcare, deși a fost anunțată de mai multe ori înainte de a fi închise porțile și de a fi pregătit zborul.

Incident la Aeroportul Otopeni
Incident la Aeroportul Otopeni

„În cursul zilei de 5 martie a.c., o pasageră de origine egipteană, însoțită de un copil mic, nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru zborul RO391 cu destinația Londra. Reprezentanții companiei aeriene au apelat-o în mod repetat, prin intermediul instalației de sonorizare, și, ulterior, au închis poarta de îmbarcare, aeronava punându-se în mișcare pentru decolare.

Ulterior, pasagera a ajuns la poarta de îmbarcare, a forțat două uși (care au rol și de ieșire de urgență și, odată forțate, au declanșat alarma de securitate) și a coborât, prin pasarela de îmbarcare, pe platforma aeroportului. Aici a fost oprită de personalul de pe platformă și preluată de către Poliția de Frontieră”, au anunțat reprezentanții Aeroportului Otopeni.

Ce s-a întâmplat cu femeia

Ulterior, femeia a fost eliberată de polițiștii de frontieră. Pasagera care a ratat prima cursă către Londra a cumpărat un alt bilet pentru a se îmbarca în următoarea aeronavă, astfel încât să ajungă în cele din urmă la destinație.

Conform reprezentanților Aeroportului Internațional Henri Coandă, traficul aerian și operațiunile de la sol nu au fost afectate, iar cursa către capitala Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a decolat la timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...