Scene de groază într-un spital din România | O asistentă țipă la pacienți: „Vrei să te omor eu?!” – VIDEO

Claudiu Surmei 19.07.2019, 12:55
Scene de groază într-un spital din România | O asistentă țipă la pacienți: „Vrei să te omor eu?!” – VIDEO

Scene de groază au fost filmate la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu-Severin, acolo unde o asistentă a fost înregistrată în timp ce țipa la o pacientă. Mai mult, angajata spitalului a amenințat că-i va chema pe gardieni atunci când i s-a atras atenția că nu face nimic pentru persoana întinsă pe patul de spital.

Imagini șocante au fost înregistrate la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Presa locală a prezentat o înregistrare în care se vede și se aude cum una dintre asistente țipă la o pacientă care acuză dureri mari.

Persoana care filmează totul și-i cere asistentei să facă ceva pentru pacientă pentru că are dureri mari e amenințată apoi de asistentă.

O să vă rog în secunda următoare să părăsiți spitalul! Chem gardienii! Agitați toți bolnavii!„, spune asistenta filmată.

Scene șocante la Spitalul din Drobeta Turnu-Severin

În primele cadre ale filmării, poate fi observată o pacientă, întinsă pe pat, care se plânge de dureri mari. Persoana care filmează aleargă spre o asistentă și-i cere acesteia să facă ceva pentru a-i ameliora starea.

Dar faceți ceva, vă rog frumos! Veniți că urlă acolo, plânge!”, susține persoana care filmează. Iar replica asistentei este uluitoare.

„Dacă nu te potolești, o să chem medicul, o să te ducă în terapie!”, spune asistenta, țipând.

„Să faceți ce trebuie”, răspunde femeia care filmează, moment în care asistenta răbufnește:  „Alte calmante nu mai am ce să-ți fac, copilule, înțelegi? Vrei să te omor eu? Ce vrei să-ți fac?”

„S-o bateți. Uitați-vă cum plânge! Uitați ce face, că nu face nimic. Deci asta, atâta puteți să îmi spuneți, că mă dați afară cu gardienii?”, răspunde femeia în lacrimi.

Foto: Facebook Sorina Pintea

Imaginile au fost făcute publice de presa locală și ar fi ajuns și la ministrul Sănătății, Sorina Pintea, cea care derulează campania-test cu pacienții misterioși. Aceștia au rolul de a-i depista pe medicii care cer șpagă în spitale.

Acesta nu este un test, din păcate. Ceea ce mi-ați arătat dumneavoastră e o situație reală care a fost sesizată și sunt convinsă că cei care urmăresc acest caz, adică Direcția de Sănătate Publică Județeană, va lua niște măsuri, pentru că are competențe pe verificarea actului medical„, a declarat Sorina Pintea la Digi 24.

Pacientul misterios nu este trimis în spital doar să verifice dacă se ia șpagă, așa cum fals s-a spus, ci pentru a verifica modul de comportament al personalului medical, respectarea regulilor, procedurilor, protocoalelor, tot ce ține de un act medical de calitate„, a mai precizat ministrul Sănătății.

Se pare că în imaginile înregistrate la spitalul din Drobeta Turnu-Severin apare o adolscentă de 16 ani, internată pentru un consult de ortopedie pediatrică. Spitalul a anunțat că a început o anchetă internă.

Urmăriți Impact.ro și pe