Scandal pe cadourile de la ziua Biancăi Drăgușanu. S-a enervat după ce a primit un săpun (Exclusiv)

Nicu Stan 11.03.2022, 14:14
Scandal pe cadourile de la ziua Biancăi Drăgușanu. S-a enervat după ce a primit un săpun (Exclusiv)

Scandal pe cadourile de la ziua Biancăi Drăgușanu. S-a enervat după ce a primit un săpun. Inițial, a crezut că Vica Blochina ar fi cea care a adus cadoul care a enervat-o, însă Bianca Drăgușanu spune că este vorba de altcineva, mai exact de două persoane pe care nu le cunoaște în mod direct, ci prin intermediul unei foste persoane publice, proaspăt divorțată.

Bianca Drăgușanu, jignită chiar de ziua ei. Ce cadou a primit din partea a două femei cunoscute

Bianca Drăgușanu s-a supărat nevoie mare după ce a deschis cadourile primite de ziua ei și a ajuns a ajuns la o pungă care conținea un săpun, un odorizant de baie și trei trandafiri de plastic.

„Ce cadou poate să-ți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă. Mai bine nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dracu de aici că ești proastă. Mai ai și magazine de haine. Aștept scuze din partea ta pentru că altfel promit că te dau în vileag. Ia-le și spală-te tu cu ele. N-ai cum, dă-te-n papucul meu”, a spus, printre altele, Bianca Drăgușanu.

Gabi Badalau a scos din buzunar 10000 de euro pentru nota de plata la ziua Biancai Dragusanu
Gabi Badalau a scos din buzunar 10000 de euro pentru nota de plata la ziua Biancai Dragusanu

Ce scria pe săpunul primit cadou

În videourile postate pe pagina ei de Instagram, frumoasa blondină a mai afirmat că mai bine ar fi primit o simplă felicitare, aceasta arătându-se și dezamăgită, dar și jignită de cadoul respectiv.

Tot Bianca Drăgușanu a anunțat că persoanele respective sunt cunoscute în showbiz și că pe săpunul primit erau scrise mai mult rânduri în limba rusă, semn că acestea au o oarecare legătură cu această țară.

Vica Blochina, ieșită din discuție

Cum printre invitații de la ziua Biancăi Drăgușanu nu s-au aflat prea multe vedete, indiciile oferite au dus cu gândul că autoarea ar putea fi Vica Blochina, de origine lituaniancă. În plus, aceasta a creat și o linie de costume de baie, Bianca Drăguțanu precizând, de altfel, în filmarea sa, că autoarea cadoului se ocupă cu haine.

Fosta asistentă tv a precizat însă că este vorba despre două femei pe care nu le cunoaște în mod direct, ci prin intermediul unei alte persoane publice, care acum este despărțită cu acte.

Femeile au ajuns la petrecere prin intermediul unei alte vedete

„Cadoul este de la două individe pe care nu le cunosc în mod direct și au venit printr-o invitată. Practic s-au autoinvitat. Femeile nu sunt românce, vorbeau o română stricată. În prima fază, mi-au zis că nu ele au fost, dar m-am uitat pe camere. Nu sunt persoane publice decât prin asocierea unei foste persoane publice, care acum este divorțată”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro.

Bianca Drăgușanu și-a petrecut ziua de naștere pe 6 martie într-un restaurant de fițe, unde cei 60 de invitați au comandat ce au dorit fiecare, iar atmosfera a fost întreținută de Tzancă Uraganu și Florin Salam. Iubitul Gabi Bădălău ar fi scos din buzunar 10000 de euro pentru nota de plată.

Urmăriți Impact.ro și pe