Scandal între Regina Elisabeta și servitori. De la ce a pornit revolta

Stan Filon / 04.10.2020, 16:07
Scandal între Regina Elisabeta și servitori. De la ce a pornit revolta

Protest de amploare la Casa Regală a Marii Britanii! Regina Elisabeta nu se mai înțelege deloc cu servitorii săi! Totul are legătură cu Crăciunul care vine, când Regina merge la Sandringham House, așa cum a făcut în ultimii 30 de ani. Anul acesta, din cauza pademiei de coronavirus, Casa Regală a impus reguli foarte stricte!

Scandal între Regina Elisabeta și servitori

În mod tradițional, Familia Regală a Marii Britanii petrece Crăciunul, dar și Anul Nou la Sandringham House. Reședința are nevoie de mulți angajați pentru a fi menținută în perfectă stare de funcțiune în timp ce membrii familiei se află în locație.

Măsurile împotriva noului coronavirus impun de data aceasta ca membrii personalului să rămână acolo pe perioada Crăciunului pentru ca virusul să nu cumva să ajungă la Regina Elisabeta sau la Prințului Philip. Ei bine, angajații ar trebui să stea la Sandringham House nu mai puțin de patru săptămâni, departe de familii, chiar de Sărbătorile de iarnă.

Scandal intre Regina Elisabeta si servitori
Scandal intre Regina Elisabeta si servitori

Angajații nu vor să se izoleze 4 săptămâni departe de familiile lor

Potrivit The Sun, personalul regal a făcut scandal în legătură cu aceste planuri, iar 20 dintre angajați au refuzat vehement să se izoleze pentru a lucra pentru Regină. O sursă din anturajul Casei Regale, care nu și-a dezvăluit numele, a declarat că protestul este ”absolut fără precedent” și a adăugat că ”Regina este furioasă”.

”Regina este furioasă. Angajații au spus că așa nu se mai poate, până aici. Este absolut fără precedent. Toți vor să rămână loiali, dar simt că s-a ajuns prea departe prin obligația de a se izola de familiile lor de Crăciun. Au loc discuții cu echipa în privința acestor chestiuni operaționale, dar este prea devreme pentru a specula implicațiile pentru Crăciun”, a declarat sursa respectivă.

Încă nu se știe cum va afecta răscoala personalului planurile Reginei de a petrece vacanța de iarnă acolo, pentru că nu s-a anunțat nimic oficial. Dacă Regina ar fi obligată totuși să rămână la Castelul Windsor, ar fi prima dată când ar trebui facă acest lucru în peste 30 de ani.

Infecția de coronavirus se pare că revine în forță în Marea Britanie, unde numărul zilnic al infectărilor a trecut de 7.000 de persoane,iar numărul total al persoanelor care au contractat virusul se apropie de 500.ooo de persoane. În plus, numărul pacienților care au decedat după ce au contractat temutul virus a ajuns la 42.317.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI